søndag 28. februar 2010

Litt kreativitet på morgenkvisten....

Fikk et lite innfall med å male en black design lysestake som ikke har sett dagens lys på en stund. Omtrent alt jeg har fra black design er stuet bort i skuffer og skap. Lei av svart...så snart blir denne hvit:)
Og i samme stund så kom jeg på at TE-boksen min kunne fått seg et lite strøk med off white hobby maling den også:)) Fint med brunt, men litt artig med forandring:))

her har de fått seg ett strøk hver og nå kunne jeg ha tenkt meg å male flere ting når jeg først er i gang;)Nå bør jeg gå å male andre strøket og så komme oss ut litt i det FLOTTE været:))

MiniRosa er på besøk hos mormor og storebror er på besøk hos bestekompisen og tvillingene sover, så nå er det stilt og rolig i huset:)) Jeg bør nesten sette meg ned og nyte det litt:)))

fredag 26. februar 2010

Tidlig på`n ....

Her er det noen som gleder seg til VÅR og PÅSKE:))
Litt tidlig ute å lage påskepynt og la påskeegge ligge fremme, men en god unnskyldning på å gjøre det er når vi akkurat har fått det i hus:)Første gang jeg har prøvd meg på sånn decopage. Prøvde meg på tre egg, men dette med en kanin på er det eneste som ble "omrent" ferdig....lurer på om jeg skal lime på noe bånd kanskje......
Jeg brukte bare servietter, men har lyst å prøve meg på å bruke papir også:)men vet ikke om det kommer til å bli noe bra, men da er det jo bare å prøve seg frem:))
Påske eggene fra GG passer PERFEKT sammen med kakeboksen....som aldri blir brukt, men står bare til pynt:)
Her i huset går det i ekspress fart med kjeks spising....trenger ikke å bruke energi på å putte kjeksene i en flott boks...jeg hadde bare spist en etter en før de havnet i boksen uansett:))Nå mangler jeg bare VRIHASSELEN som jeg BURDE ha plantet i hagen for FLERE år siden som jeg kunne bruke i PÅSKA til å henge eggene i:)

Idag har storebror og miniRosa holdt på å klippe SNØKRYSTALLER som de hengte på kjøleskapet mens jeg gikk og dulla og flytta rundt på ting og tang i stua...
Så her er kveldens resultat med SAKS og PAPIR. Storebror ble så ivrig og klippet ut mange ark med snøkrystaller:)) Jeg tror jeg stoppet han når antallet kom opp i nesten 20:)) Så her henger noe av kunsten på kjøleskapet:))Nå må jeg sette meg ned i sofaen og se på slutten av skiskytterstaffeten:)) Det blir GULL igjen på Norge:))

Tusen takk for alle kommentarer i bloggen:)) Veldig koslig:))

Ønsker alle sammen ei GOD helg:))

klem fra meg

torsdag 25. februar 2010

Tingeling tingelang men jeg gjør så godt jeg kan

Dagens store PLAN var å male og ordne påske egg sammen med de to største ungene. Jeg fikk tak i egg i byen igår og litt decopage lim, servietter, band og annet dill.

Men da vi omsider stod opp så ble vi enige om å se på TINGELING filmen og litt ironisk at den filmen handlet om Tingeling og de andre feene som prøver å redde VÅREN som står i fare for å IKKE komme:)


Har aldri fulgt så nøye med på denne filmen før....de titals gangene den har blitt spilt her i huset, og jeg har aldri tenkt på at VÅREN IKKE kan komme.... men jammen har jeg begynt så smått å tvile på om den kommer i år... SÅ jeg ble litt engasjert på TINGELINGS vegne idag...hun prøvde seg på nye ting å gjøre hele tiden, men det endte opp med bare klabb og babb...

Så vi ble litt Tingeling her i huset vi også......så idag har vi klura med både å BLÅSE "ut" egg for å male.... og prøvd for første gang å lage decopage eller hvordan det nå skrivest....Jeg fikk det ikke til heller:) Får se om jeg får det til en annen dag;)

Og så har jeg begynt å hekle på oldemors teppe til miniRosa... Så nå har jeg "bare" 136 lapper igjen:)
BAMSEN til lillebror har fått plass i god-stolen med fin skjorta i str 62 som storebror brukte da han var liten:)

Har så smått begynt å rydda opp i babyklærne og noe kommer nok til å bli brukt til bamsene og dukkene her i huset:) Resten får vi gi bort:)


Det blir ti forskjellige fargekombinasjoner på lappene:)) Håper jeg får det til:)og ikke minst at MiniRosa blir fornøyd;)

Jeg får nok å gjøre de nærmeste dagene iallfall:))

onsdag 24. februar 2010

Fin dag i sola med middagsspising på verandaen.........i går ja...Igår begynte alenetilværelsen igjen...fikk så lyst å fikse på feilen på dette skiltet:)) Kjøpte det for å henge på døra når tvillingene sover og for at det ikke skal ringest på døra;)Men når får MOR tid til å sove?Fikk ikke lagt inn bilder på bloggen igår kveld. Noe som tydeligvis gikk litt treigt, så jeg venta til idag for å se om jeg fikk det til.
Vi kosa oss ute i sola igår med middag ute på verandaen:))
Tok med oss stolene ut:))

Så mens tvillingene sov, så koset vi oss med en 5 minutt retters middag:) Heldigvis er NUDLER en av favorittene til ungene:))KJEMPEGOD saft:))
Bilder fra idag...:(
Katte senga til Opus & Nepus...
Såå IRRITERENDE med snøen som kom idag...NÅ begynner jeg å bli "litt" lei av snø og vinter....

Ikveld blir det HEKLING for harde livet med FargeGLADE farger på teppet til MiniRosa

Men først må jeg få ALLE ungene i seng:))


Håper på medalje ikveld også:))

mandag 22. februar 2010

Vinterferie...

Vi kan vel si at det er idag VINTERFERIEN har begynt og da startet vi like gjerne med SPY og mage syken...Nr 3 i ÅR på storebror....vi andre står vel på rad og rekke for å få det....koslig ja...

Det er da en selvfølge at MR fisherman reiser på sjøen igjen imorgen...
Og like koslig at det FORTSATT er VINTER og KALDT ute....Syns det er på tide at det blir litt mer vår snart..


Nesten litt rart at TULIPANENE har begynt å spire...Men skal denne kulden FORTSETTE så blir det vel ikke så mye igjen av dem..
Bare èn av RHODODENDROENE ser bra ut etter REKORD minus gradene som har herjet her i vinter...Hortensiaen min:)
Flytta den ene Hortensiaen min sent i HØST og er spent på om den kommer til å klare seg. Savner de MILDE vinterene vi har hatt de siste årene...Disse gamledagse vintrene vil jeg ikke ha. Klimaforskerne har vel fått noe nytt å diskutere nå sikkert..De går vel vekk ifra global oppvarming TIL global frost skade...


Så innimellom rompetørk, BLEIEskift, amming, GRØTspising,søskensjalusi, matlaging, blogging og strikking, så GLEDER jeg meg til vår og MILDERE temperatur!!!
Da står nemlig lekehuset til ungene for tur....Diskusjon om farge er under heftig diskusjon...Jeg syns BLÅTT er fint og MiniRosa står på sitt...
Utvendig blir hvitt som vi har på det "lekre" FLATE huset vårt:))


Ungene er i seng og nå skal det slappes av med litt OL...uten kjeks:(

Håper på medalje i kveld da...

søndag 21. februar 2010

Prioriteringer.....

Det er ikke lett å være bitt av bassillen av et eller annet....Om det så måtte være noe så ufornuftig som å TRENE, spise SUNT...spille fotball, gå på fest, røyke eller være opptatt av å spise minst mulig...eller litt MER fornuftige bassiller som å presse i seg MEST mulig Sjokolade KJEKS og/ eller være helt freak etter alt som har med INTERIØR å gjøre.....Jeg lider litt av de to siste her.....


Jeg er nemlig sååå opptatt av ALT som har med HUS og INTERIØR at jeg kan til tider "glemme" meg selv oppi det hele....Sorry Mr Fisherman... men jeg vil heller sitte med et interiørblad eller lese over mange flotte interiørblogger...eller sikle på TUSENVIS av nettsider med interiør duppedingser...enn å finne noe fint i klesskapet...sminke meg (noe jeg ikke kan)...eller gå på frisøren.....DET tar nemlig dyrebar tid!!Så er det det med PRIORITERINGER da..... en av mine beste venniner har også nylig fått babyer faktisk:)) og vi to kan..i en ledig stund...innimellom amming og bleieskift sitte med web kameraet og se og snakke med hverandre "live"....Der sitter min søsteste gode venninne inni kameraet mitt og ser sååå fresh og FLOTT ut, mens jeg sitter fremfor pc`n med den HULDER sveisen og kan omtrent ikke huske når jeg sminka meg sist....(har skjerpet meg de siste dagene alså...:)"Du må gå å sminke dej no AnnElin...Viktig å sjå flott ut" minner den søte venninna mi meg på...jadda :)) tenker jeg og er sjeleglad for sånne dame-mennesker som Tora Berger...flotte usminka dama... Jeg har liksom ikke tatt dette så høytidlig....FØR det som skjedde i går nemlig!!!


Mens jeg har en av mine munn diare telefonsamtaler med min mor, så hører jeg Mr Fisherman mumle ett eller annet...jaha...tenkte jeg...for jeg kan nemlig tenke og gjøre og få med meg MYE på èn gang...det KAN kanskje være litt vanskelig for andre....Men iallefall så tar Mr fisherman telefonen sin og ringer til noen.....og jeg tror ikke mine egne ører på HVA denne mannen nå gjør....Han ringte på FRISØREN faktisk....og HVA skal nå han med frisørtime som IKKE har hår?...Joda....da hører jeg han si at han skal bestille en TIME til MEG!!!


Så hører jeg han si..."Ho ska sekkert ha nåkka lyse stripe eller nåkkå" ...HÆ?
Time ONSDAG kl 13:30.....greit....

Da er det nok på tide å ta hintet....stakkars MR fisherman som lever sammen med ei HULDER som ikke bryr seg om hvordan hun ser ut....MEN bare er opptatt av INTERIØR...(unger,amming og bleieskift er inkludert)


Og jeg som hadde såååå lyst å bestille meg noe PÅSKEPYNT fra DESIGNERLEG og maileg....Nå kan jeg RISIKERE og se ut som en PÅSKEkylling selv.....
Den frisørtimen koster mer enn disse PÅSKE EGGENE jeg hadde lyst på.....hmm...Vi får se...Mr Fisherman skal reise ut på sjøen igjen på tirsdag og da blir jeg fiskekone igjen....OG trenger en fiskekone å være fin på håret? ....neppe....

Ha ei forrykende god natt


Hilsen RUFSEsveisfrua

lørdag 20. februar 2010

Sinkhus til fuglene?

Idag kom jeg på at jeg ville hente sinkhusene frem igjen som jeg pakket ned etter jul....Så da etter STORT behov å komme meg litt ut ...så stod jeg like gjerne på VERANDAEN og pakket ut fra kassen....Syns idèen om et sinkhus til å ha maten til fuglene var litt ARTIG ...og PRØVDE å få tatt noen bilder...Både MR fisherman og tvillingene sov formiddagsdubben sin...ikke det at MR fisherman MÅ ha det hver dag, men akkurat idag måtte han visst det, for i natt var vi i gjennomsnitt 5stk i senga, så det ble trangt om plassen og lite med søvn etter å ha fått to- tre føtter slengt i fjeset litt for ofte...

Så mens jeg står på verandaen og PRØVER å få trekt inn MEST mulig frisk luft, så blir jeg hele tiden ROPT til fra ungene inne...De er nemlig så øsne og glade for at de skal på KARNEVAL idag...MiniROSA som LØVE og STOrebror som EDDERKOPPEN spiderman


Det er omtrent UMULIG å få tatt gode bilder når man i løpet av de 5 MINUTTENE jeg tok meg "fri" og gikk ut på verandaen for å ta bilder....av noe så ufornuftig som å se om et sinkhus kunne passe som fuglebur:))

Men iallefall iløpet av de 5 minuttene jeg er ute....så BRØLER først storebor...."Feeeeeeeeeeeerdiiiig".....jaja...da var det bare å komme seg vaklende ned fra stolen...jada...jeg stod nemlig på en stol mens jeg PRØVDE å få tatt noen bilder.....Jeg går inn og krysser marg og bein på at denne BRØLINGA fra storebor IKKE har vekt tvillingene...jaja...hadde ikke hatt noe imot at Mr Fisherman hadde våknet...Jeg prøver å si til de to eldste at nå må de prøve å være stille så "ingen" våkner og så gikk jeg ut igjen....


Da hører jeg det igjen!!!!!........."Feeeeeeeeeeeeeeeeeerdig"...
HERLIGHET....er det mulig?...Kan det virkelig være mulig å få det til såååå fort?

jadda...nå var det MiniRosa sin tur....Jeg ROPER høyt tilbake......DU KAN TØRKE SJØL!!!! ...imens jeg TRAMPER inn i huset igjen som ei snurt KU....

Når jeg kommer ut igjen...jada...det har fortsatt BARE gått noen minutter, så ser jeg at vi har gjester på marka mens ALL dette BRÅKET har pågått....

Så søt og nusselige står det to RÅDYR på marka vår:))) RART de ikke ble skremt av den melkesprengte KUA som trampet, FOTOGRAFERTE og nesten rautet.. på verandaen mens ungene til kua...nemlig løveungen og edderkoppen ropa og styra sånn på...

Kanskje kunne de lukte seg til at KUA hadde flere "dyr" inne i huset...for tvillingene skal være utkledt som Grisen Nasse Nøff og Ole Bjørn Brum på karnevalet:))))....mens MR Fisherman var for øyeblikket et ufarlig MURMELDYR
Det har flere ganger vært Rådyr på plena vår, men de er jo så raske at vi har ikke fått til å tatt bilder av dem før de har sprunget avgårde...så litt artig at i dag...følte de seg hjemme her:))Nå har sinkhusene kommet i hus igjen og Mr Fisherman og tvinselusa har våknet...helt uvitende av hva de har gått glipp av:)))...

Nå må DYREfamilien gjøre oss klare til Karnevalet

Håper dere får ei superduper helg!!

fredag 19. februar 2010

Barneromsinspirasjon

Idag er tvillingene 6 MÅNEDER gamle. Tiden bare renner avsted. Syns vi akkurat har kommet hjem fra sykehuset...Snart er det PLUTSELIG 1 års dag her...Jeg får bare være flink med å nyte hvert sekund:)) og så kan jeg så smått begynne å planlegge hvordan vi skal innrede Rommet de har fått:)

De ligger fortsatt i samme seng, men vet ikke HVOR lenge det kan gå:) for de SNURRER og styrer på, så snart vil de nok forstyrre hverandre så mye at de får hver si seng...
Prøvde med hver si seng da de var rundt 4 måneder, men det var tydelig at de likte seg best i SAMME seng:))De har for ei stund siden flytta inn på eget ROM, men det var storebror sitt tidligere, så der er det TEGNA på tapeten og kan godt bli litt styla opp:)
Så det er en av MANGE planer i SOMMER....så da passer det bra med litt idèmuldring...

Har fått "DILLA" på luftballonger og gamle leker, så det blir iallfall litt av det på rommet:) Venter på to små og en STOR luftballong som på bildet over skal komme i posten de nærmeste dagene:)) Bestilte det fra en svensk nettbutikk.
Likte veldig godt både dette SKAPET og den SØTE hylla:)))
De fleste bildene hentet jeg fra et tysk nettsted som heter kinderraumer. Ser det er mange av BLOGG damene her inne som lager HYLLENE sine selv...Hadde jeg bare vært så flink, så hadde jeg prøvd å laget en som lignet på denne:))Rommet til tvillingene er ikke så veldig stort, men jeg kunne tenkt meg å blandet både rosa og blått. Med en guttedel og en jentedel:))
Hadde kanskje vært en idè med køyseng så det ble mer gulvplass....men hadde rommet vært litt større så hadde det vært så fint med "HIMMELSENGER"
Inne på den tyske siden, så hadde de klistremerker til vegg og tapeter og jeg likte veldig godt dette:)) Stilig med luftballonger:)))
Herlig med disse FARGEGLADE knottene ogsåMANGE fine hyller å finne:))

Nå må jeg prøve å komme meg OPP fra sofaen og slutte å sitte her og DRØMME:)
Har nemlig NASSE NØFF på vask og må ta han ut fra vaskemaskina så han blir tørr til imorgen:) Det er KARNEVAL imorgen og tvillingene SKAL selvfølgelig være med de også, som Ole BRum og Nasse NØFF:)) Er jo på tide å gå på karneval når de har blitt 6 måneder gamle:)) MiniRosa har valgets kvaler...Hun har pittelitt lyst å være LØVE, men så var det dette med den PRINSESSEgreia da...så den blir nok enten en kombinasjon.....eller så blir hun ei lita prinsesse:)) Storebror skal være SPIDERMAN såklart:) Mora har ikke planer om å kle seg ut...ser komisk ut fra før, så her trengs ingen utkledning:)) men med musafletter så kan jeg glatt bli forvekslet med PIPPI...vi får se:)) Skal bli gøy:)


klem fra meg:))