torsdag 3. november 2011

Mye som skjer fremover :)

Hadde store planer om å vise frem rom etter rom i HUSET vårt, men har verken tid eller lyst til å rydde.
Men skal prøve å få gjort det etterhvert :) Vi er ferdige med tomta så nå skulle de egentlig idag komme og sette opp ringmur. Har fått mange kommentarer på FONTENA mi og den har nesten gjort jobben sin etter 6 år stående ute i hagen. DEN er av plastikk og jeg kjøpte den på Haukebø Gartneri i Molde.
Selv om den har blitt revet over ende av x antall unger utallige ganger og den har blitt "lappet" sammen igjen med  silikon, så er den nå nesten litt for herpete, men det vises ikke på bildet. Tror nok jeg skal prøve å reparere den en gang til og kommer til å ha den med meg bort til Nyhuset og nyhagen :) Får satse på å kjøpe ny når den ikke er mulig å lappe sammen igjen :) Skulle tatt bilde av den ovenfra og ned så hadde dere sett det :)De hvite steinene som vi omtrent har "offret" oss for skal også bli med oss bort til nyhuset :)
For vi har ikke akkurat fått den "gratis" levert :)
 Holdt nesten på å gå gale den ene gangen vi var ute med bårt i bindal for å hente litt stein og så blåste det skikkelig opp. Hjalp ikke å komme fra tjukkeste fisker og sjømann-slekta da, med båten FULL av stein og åpen liten båt med påhengsmotor. Så det ble ikke mange turene vi tok, så vi har ikke klart å fylle opp med hvite steiner slik vi hadde tenkt, men nå får de som eventuelt kjøper her finne på noe :)


Vi har gjort hagen vår veldig lettstelt, for selv om vi liker å ha HAGE, så er det ikke alle som er født eller har evne til GRØNNE fingre, så vi har gjort hagen lettvint, men har enormt mye plen å slå da :) 
Nå fremover vil det bli mye som skjer :) Huset skal etter planen komme i uke 48!!! Bare de som skal støpe klarer å komme seg hit og lage ringmur og støpe gulv!! Og nå venter jeg på tegninger og søknad på å få bygget et  slikt STABBUR :)
Det blir på ca 40kvm og her vil FRU ROSA holde til :) Skal bli noe lignende som dette stabburet under her :) men vurderer om jeg skulle hatt noe med tak over på utsiden så jeg kan ha noe på utstilling ute. 
Satser på at det blir fint å ha butikken/ showroomet i et slikt stabbur:)


HÅÅÅPer det ikke tar så lang tid før vi er igang med å sette det opp :) Ihvertfall så er noe av materialet kjøpt inn :) Kanskje vi får kalle inn på DUGNAD så vi får det opp kjapt :) 
Noe av det første som skal bli gjort av en person uten grønne fingre, er å få plantet ned disse små plantene i nyhagen før det blir for kaldt....tror det ene er bjørnebær....Er ikke helt sikker på hva det andre er og vil vel mest sannsynlig ikke få vite hva det er heller, ettersom det kommer til å krepere før neste vår og sommer :)
Men det er ALLTID håp! og alltid noe lurt å finne på når de grønne evnene ser ut til å ikke ha blitt delt ut rettferdig :) DERFOR tok jeg like gjerne og bestillte meg noen plastikk trær :)
Evigvarende GRØNNE trær som alldri kommer til å bli gul eller brun :)
Noe så genialt :)))
Ble det ikke fint? :)))

Har fått inn varer de siste dagene som jeg ikke 
har rukket å lagt ut på nettbutikken 
Men her er noe av det :)

For et par uker siden fikk jeg varer fra en ny leverandør og allerede igår kom ny forsyning :) NÅ kom endelig hele lampeskjermen og ikke bare lampeskjolen. har ikke sjekket prisen ennå men det blir ikke en dyr lampeskjerm :)Fikk også inn LØPERE denne gangen og med enten hvit eller khakifarget broderi :)
Pris kommer :)


Fikk inn litt andre ting også men jeg får se om jeg får lagt det inn så snart som mulig :)
Satser på å vise bilder fra byggingen fremover :) Av både HUS og Stabbur :) 

Mye å tenke på når en planlegger hus og DETTE er noe jeg kunne ha tenkt meg :)
Men vi får se om vi får det til :)
Skal prøve på å være flink med å vise bilder :)
Og tar gjerne imot tips om noen har noe lurt å komme med :))


7 kommentarer:

 1. Hei masse flotte idèa her Ann Elin, blir spennende å følge med fremover. Klem Anki

  SvarSlett
 2. Flotte bilder, Ann Elin. Likte veldig godt de kunstige plantene på hver side av entredøren. Holder en knapp på dem, jeg også, siden vi er så mye borte. Super ide under trappen. Har sett noe lignende bli gjort i programmet "Sommer med Ernst" på TV 4 Sverige. De hvite steinene er kjempefine, har sånne her i bedet vårt foran terrassen. Det blir så spennende å følge deg og se bildene. Mange klemmer fra Kirsten R.

  SvarSlett
 3. Fy søren så genial den løsningen med oppbevaring under trappen var :)))) Sånn kunne jeg tenkt meg !!
  Flotte bilder !!

  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. Oj oj, her var det mye som skjedde ja... Super trapp-ide, tenk all den plassen man har for oppbevaring - håper du får til dette :)
  Og plastikk er jo bare supert!!

  Følger med videre
  klem klem

  SvarSlett
 5. så utrolig kult det var det under trappa på det nederste bildet!! det var jo helt genialt!! er ofte inne å ser på bloggen din :-)

  SvarSlett
 6. Fine bilder!:)
  Spennende prosjekt på gang da!:)

  SvarSlett
 7. Heisann:)
  Så herlig og flott blogg du har, masse inspirasjon og nydelig bilder:) Løsningen til oppbevaring under trappen er jo bare så super:)
  Legger meg til som følger, og gleder meg til å følge bloggen din videre.

  Ønsker deg en finfin fredag, og en riktig fin helg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)