søndag 18. juli 2010

Bloggilu bloggilei...

Her har det omtrent vært en aldri så liten bloggtørke den siste tiden og det skyldest så enkelt at vi dro ut på øya der mamma kommer fra og har vært der hele uken:))
Kost oss masse med altfor mye mat og snoperier...Har fått noen tilbakemeldinger om at noen har savnet blogginnlegg herfra:))
Og det er bare koslig :))Men av en eller annen grunn så har dagene fløyet av sted....selv om jeg hadde et luksusproblem der ute med at tenåringsjentene som var der var helt supre med å dulle med tvinselusa
og Storebror og MiniRosa hadde et tvillingpar på "samme" alder som de lekte med,
så ble det bare ikke tid til å blogge...

Tiden ble brukt til å spille kinasjakk, kort, vollyball og hekling:))
Så nå er det ikke så mye igjen på teppet til MiniRosa, selv om jeg under kampens hete under en vollyballkamp klarte å slå ene tommelen helt blå....skikkelig klomsete...
Under en annen kamp sleit jeg med senastrekk i "lisjetåa"....*drømmeromåværeslankogsporty*...jaja....ikke alle er sporty anlagt....


Bildene derfra kan jeg kanskje vise en annen dag. Selv på fotofronten tok jeg meg litt "fri"....så det ble ikke tatt så mange bilder heller:))

Vi kom hjem idag og dro på kamp på Aker stadion for å se på Molde vinne mot Sandefjord......jeje...sa jeg vinne?
Fikk ei skravlebøtte rett bak meg....jada...jadda..
.men ikke en sånn "koslig" skravlebøtte som meg....Dette her var ei så irriterende dame, at jeg kommer til å ha mareritt om henne i natt....Hun pratet i ett og hadde sånn peiling på hva moldespillerne skulle gjøre ..eller...hva de skulle ha gjort....HELE TIDEN!!!!!

Hun var selvfølgelig så dus....at her gikk det på fornavn.....Daniel...hva gjorde du nå??....nei huffa meg...Makthar da....hva er det du gjør???
Den ballen var han uheldig med....jaja....den gikk feil veg den...Der skulle han få gult kort....
Vegard skal bli pappa.. Godt gjort....skal bli pappa med den første kjæresten han akurat har fått.....Nei og nei..hva skal de gjøre nå?? Hvem skal ta frisparket når ikke Magne er her?
Jeje....uff....hun hadde kommentarer på alt!!!!!!
Kommenterte Tornekrattet hele tiden også...."nei....Jonevret er ikke noen konge for meg nei....
"vræææææææææl......jeg holdt på å bli sprø!!!!

Men men.....fikk meg en liten oppfriskning i alle fornavnene på Moldespillerne da...:))) Selv om jeg skulle gjerne ønske at jeg "slapp" unna akkurat det...Bildene her er fra turen på Kreta, Platanias...*savne savne* *mimre mimre*
( Skal noen reise til Platanias på Kreta så må dere besøke restauranten Meteoron helt øverst i gamlebyen, Anbefales!!!! Veldig god mat!!! og definitivt den beste pizzaen jeg noen gang har smakt..Kleftiko, Mosakka, osv...all gresk mat er kjempegodt!!!)
Gresk salat med en  stoooor skive med fetaost var bare såååå godt:))
Ikke bare skal jeg ta bilde av alt og alle, men tar til og med bilder av meg selv....*håpløs*Imorgen begynner Jazzfestivalen i Molde, så det blir vel en bytur eller to iløpet av uken..

Minner dere på give awayen min:))


4 kommentarer:

 1. Bildene fra Kreta var jo helt "må dit"-bilder! ;) God bedring med volleyball-lisståa. ;)

  SvarSlett
 2. ååå for en herig plass.. må si at Kreta fristet akkurat no :)
  Her henger skodda langt ned i dalen :) Sååå dette fristet noe voldsomt!

  Kjenner til sånne skravlebøtter på kamp ja!
  Så dryge!

  Ha en flott dag!
  Klem Solveig

  SvarSlett
 3. Hei du,

  Dette så deilig ut....skal dessverre ikke til syden i år... i hvert fall ikke nå som vi bygger. Vi har blitt lovet 1 ukes barnevakt når alt er ferdig og vi har flyttet inn... så da blir det kanskje en uke alene:-) .... drømmer når jeg ser disse deilige bildene.

  Pst: Prislappen du spurte etter....ca.5 mill. (Huset koster ikke det men med alt det andre som følger med....så har vi lagt til litt og gjort om mye på huset slik at det skal bli vårt eget:-)). Det kunne blitt mye billigere og mye dyrere. Dette styrer man i grunnen helt selv! Men ... ting baller på seg for å si det slik...

  Klems Sarita

  SvarSlett
 4. haha! Liker IKKE sånn skravlekjærringer! Jeg var "plaget" med en som alltid satt forran, ved siden av eller bak meg i fjor! VELDIG irriterende,spritdunstende mann!
  Såååå, jeg tok saken i egne hender, snudde meg og sendte mitt aller mest drepende blikk! Fikk spørsmål om jeg hadde et problem! "JA, et jævla stort ett rett bak me her!!!" omtrent KNURRA jeg!
  DA ga han seg, og satt ikke i nærheten på en stund... hehe!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)