fredag 23. juli 2010

Det er SOMMER det er SOL og det er..... fredag :))

Endelig kom SOLA frem og bråkefamlilien kunne komme seg ut litt
 i frisk luft og lufte seg litt etter kjedelige dager med REGN og atter REGN..
Skulle nesten tro at vi ikke har opplevd sol og sommer....så ivrige har vi vært idag...


Fant frem høgtrykkspyleren...jada trenger  liksom å spyle ned en veranda
etter ørten dager med regn...Men det var så mye fugleskit, sand og mold så det var nødvendig..
Fant frem HENGESTOLEN som vi kjøpte i Brasil og den har ført til krigstilstander  her i hele dag mellom storebror og MiniRosa...for begge ville sitte i den samtidig...
og så har de så  god tolmodighete begge to at det å vente på tur er uaktuelt...
Denne sommeren her så har jeg ikke engang kjøpt inn sommerblomster...Rhododendroen som jeg kjøpte tidlig i sommer står fortsatt på verandaen i potta si og har ikke blitt plantet ned i hagen ennå..
Blomsterbeddet som vi begynte på står på stedet hvil....
Har ikke motivasjon til å gjøre noe ute når det har vært så grått og kjedelig vær til nå...

Slik så det ut her igår....Og HUMØRET i huset her hos bråkefamilien var like dårlig som VÆRET..


Men heldigvis dukket SOLa opp idag :))


Har fått på taket på PAVILIJONGEN igjen etter at vi måtte ta det ned tidligere i sommer pga det fine været ..Oppi stolen ligger det en eller annen og koser seg :))


Selv om vi har fått gjort mye idag med både MALINGsarbeid og klipping av plen....så er det ikke så lett å komme unna de to små tvinselusa våre som kryper over alt og klarer å få tak i det meste...
Trodde kanskje at det var trygt for dem på verandaen og satte opp parasollen for litt skygge...men tror du ikke at hendene finner noe spennende der også....Så kom vi på at nå var det på TIDE å gjøre noe mer i LEKEHYTTA og fant frem
TALLERKENHYLLA for å gi den et strøk maling:))Og selvfølgelig så måtte ungene få prøve å male de også....
Litt irriterende at de klarte å rote maling på DEKKstolen jeg hadde stående i bakgrunnen..De mala ikke alt selv altså:))
Men her er ihvertfall Tallerkenhylla etter ETT strøk med
ROSA maling :))
Vi ble veldig fornøyd:))Må vise bilde av lekehytta også, selv om den her ikke er helt ferdigmala, men vi ble ferdig tilslutt:))
Har lyst å male DØRA en annen farge enn HVITT..
Kanskje LYSEblått eller noe i en grønn nyanse..??
Hva mener dere?
Imorgen blir det å få tak i gulvmaling så jeg har et passelig arbeid å gjøre på søndag:))Håper SOLA blir ei stund når den først har kommet på besøk:))
Alt er så mye kjekkere da:))


2 kommentarer:

  1. Så bra at dere endelig fikk sol! Dårlig vær tærer på, ikke bra for verken liten eller stor. Det er meldt SOMMER over hele landet denne helga, så bare gled deg! :)

    Tror det blir flott med kontrastdør. Alle farger duger på et lekehus, så dere får velge en farge hver og trekke lodd! Vi er jo så flinke med det her i blogglandia ;-)

    SvarSlett
  2. Så deilig med sol for dere da!! Virker som arbeidslysten kribler i kroppen også, rart med det! Sol gir energi! Nydelig tallerkenhylle. Spennende å se hvordan lekehuset blir. Har så lyst på et sånt nå i sommer. Får se hva vi får tid til. Håper du får tak i den papirdunken da. Glad jeg kjøpte den for da jeg var hjemom en tur nå, hadde de ikke tatt den inn i butikken der. Ha en fin kveld. Klem

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)