onsdag 11. august 2010

Hei og hå som tiden går :)) Bursdagsfeiring og bilder av butikken og kommende varer



Jammen går tiden fort!!! I helga feiret vi 5 årsdagen til MiniRosa
Og det er rart å tenke på at hun allerede har blitt 5 år..
Vi feiret bare sammen med nærmeste familie, siden så mange er på ferie ennå.
Litt kjedelig å ha bursdag på sommeren når alle andre er bortreist på ferie, men
vi får prøve å ta det igjen senere.



Det er ikke bare MiniRosa som fyller år i august. Tvillingene våre fyller snart 1 år!!! Nå kravler de i det tempoet og snart så er det ikke lenge før de går også. De liker veldig godt å kravle rundt og åpne alle skuffer og skap og dra fram det ene etter det andre, så jeg må begynne å få barmesikring på noen av skapdørene...Vurderer å skru fast en grind på døråpningen inn til kjøkkenet så jeg slipper å ta opp fra gulvet alt innhold som de gang etter gang velter utover gulvet:))



Dagene går veldig fort og noe blogginnlegg har jeg ikke fått tid til siden vi har vært opptatt med bursdagsfeiring hele helga. Pluss at jeg holder på å bestiller varer og planlegger min lille butikk.
Her får dere se noen bilder av en litt uferdig butikk.....Jeg kommer til å ha uthuset som butikklokale og skal holde åpent noen faste dager i uken med faste klokkeslett.
Slik at de som bor i nærheten kan komme innom en tur om de har lyst.
Dessuten så vil jeg ha møbler og andre fine varer som kanskje de vil se på før de bestemmer seg:)
Jeg skal for det meste jobbe med nettbutikken "Fru Rosas Landhandel." og krysse  marg og bein på at jeg klarer å få noen kunder:))




Det blir ikke akkurat så store plassen...et sted mellom 12 -15 kvm..men det skal vel holde:)
Det er nok litt arbeid igjen som gjenstår, men det begynner å nærme seg:))
Noen av varene jeg har bestilt har begynt å komme på døren, mens det meste er ventet her om et par uker..Så i september braker det løst her:))


Her er et hjørneskap og en tallerkenhylle som blir å se i butikken. Gleder meg til det kommer :))



Luftballonger!!!!!! får jeg også inn:))) og de er det ikke så mange butikker i Norge som har. Det blir 3 størrelser å velge imellom. De minste er bare 8 cm mens de største blir 65 cm. Stilig å henge i taket på et barnerom:)) Prins skiltet kommer også inn, samt rosa prinsesse skilt.


Øverst til venstre er en søt magnet tavle som både henger fint som et bilde eller du kan bruke magneter på og henge huskelapper på det :) Flaske holderen får jeg også inn og syns den er så stilig siden den ser ut som den er veldig gammel.






Forrige innlegg viste jeg dere noen møbler som jeg får fra en leverandør fra Nederland. Så denne kofferten er av samme type/stil som jeg viste i forrige innlegg. Stilig koffertbord som kan brukes som hjørnebord. Kjempetøff:)) Madonnaer med farger har jeg også bestilt:)





 
Håper dere likte noe av det jeg viste dere.
Jeg gleder meg til alt er klart...Det er mye arbeid å starte for seg selv, men akkurat dette er noe jeg absolutt brenner for og Interiør er og blir min store lidenskap:)) Så dette skal både bli artig og spennende:))

Nå må jeg hute meg opp av stolen og finne senga, for i morgen må jeg til byen og kjøpe inn div utstyr....har plutslig begynt å blitt litt rot i systemet her ettersom det har blitt bare mer og mer papirer og holde styr på :))



Kommer plutselig tilbake:))












10 kommentarer:

 1. :)
  Det er jo dobbelt så stort som mitt lokale! ;)
  Kniis!
  Det bildet av tvillingene og klær utoverdratt minner meg om noe....! ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 5åringen, og gratulerer til de kommende 1åringene! Gleder meg til å se bilder av den ferdige landhandelen! :) Masse lykke til. :)

  SvarSlett
 3. gratulerre med femåringen. butikken din kommer til å bli sååå bra. Håper vi som ikke bor så nærme kan få lov å bestille. Håper du tar inn masse stilig til barnerom. kan jeg spørre om de luftballongene kommer inn ensfarget også? klem Monica

  SvarSlett
 4. Nå kom jeg på ordbekreftelsen, nina....skal prøve å se om jeg får den bort så det blir enklere å legge inn kommentar:)
  Takktakk:))) Jeg er spent jeg også:))

  Ballongene kommer i ensfarget stripet med hvit....enten i gul, rød, blå eller mintgrønn:)

  SvarSlett
 5. Så kule ting du har funnet til butikken din..spennende altså! Lykke, lykke til!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med bursdagsbarna!
  Så mye flott! Spennende å starte for seg selv, masse lykke til!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Masse lykke til med oppstart av butikken! Skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å bestille derfra :-)

  SvarSlett
 8. Wow skal du åpne butikk, heldige deg:):)
  Gleder meg masse til å følge med på prosjektet ditt framover! Masse lykke til:) Nydelige varer du har bestilt:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 9. gratulerer til jenta deres :) moro med tvillingenes 1 års dag snart også da :)

  og så heldig du er som har en så fin butikk og nydelige varer!! Det bor en slik landhandeldrøm i magen min også og låven her passer fint inn ;) Men vi får se hva tiden bringer :)

  Klem

  SvarSlett
 10. Nyyydelege bursdagsjenta! Tenk at ho er 5 år allereie! Og om ikkje mange dagane er det småttisane sin tur! Gud,kor godt ej huska dagen dei vart fødd! Ej va sooo spent!

  Er kjempespennande å få vere med på planlegging og oppstarten av Fru Rosa`s Landhandel -sikker på at det vil bli ein stor suksess!!
  Stor klem frå Silje

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)