mandag 19. september 2011

Sjelden mellom innleggene her men har litt mye å tenke på :)

Det har gått en uke siden sist men har så mye å tenke på at det blir bare ikke tid til å sette seg ned her :)
Huset er i tankene hele tiden....Hva skal vi ha til gulv? Hvor skal vi ha tapet....ikke ha tapet?
Og så er det all ventingen......Ble lovet at de skulle begynne på tomta midten av august og fikk omsider i orden papirene til da også....men så skulle det vise seg at NÅ må vi vente på gravingen av tomta....Så da er d et bare å prøve å ikke sette seg noen mål, for de blir garantert ikke holdt likevel....
Så DA er det bare å begynne å tenke på Fru Rosas Landhandel og hva jeg har å gjøre der :) Jeg hadde tenkt å legge ut på nettbuutikken som bestillingsvarer både de stilige lekekjøkkenene og dukkehusene både til gutter og jenter.
 Vurderer også disse flotte sengene her og andre gustavianske møbler.....Litt dyre møbler men absolutt verdt det :) Men dette blir bestillingsvarer og vil ikke være noe jeg tar inn og har på lager.
Lekekjøkkenet og dukkehusene kommer flatpakket... og er av god kvalitet.
Kommer til å legge inn en bestilling på de viktorianske dukkehusene snart også så om det er noen som tenker på å gi det i julegave til minstejenta så må DU ta kontakt snarest! Tiden går så altfor fort og jeg må legge inn bestillingen nå i løpet av 3 uker så vi vet at de er her i GOD til før jul og julestresset med å sende julegaver :)De er dekorative også og pynter nesten opp litt der de står. Jenta vår og venninnene hennes liker veldig godt  å leke med dukkehuset og er en populær leke når hun får besøk.
Det huset ved siden av er en lekebutikk som jeg satte opp til en annen kunde. Der den nederste etasjen liksom skal være en butikk. Og leke butikk også er vel noe alle småjenter og gutter synes er spennende :)
Jeg tror alle dukkehusene som kan bestilles ligger inne på varegruppen "Bestillingsvarer" under dukkehus gruppen :) Har dukkehus i forskjellige prisklasser og vil garantert bli en gave som vil bli satt stor pris på :)
Har også planer om å legg inn en bestilling fra Sebra Så om det er noe du vil jeg skal bestille?
Kanskje en seng fra sebra i en annen farge? gul? blå eller rosa?


Likte veldig godt disse lampene som de hadde i to forskjellige størrelser. Den minste passer perfet å henge i vinduet :) Nå husker jeg ikke prisen men tror ikke de var så dyre...


Senga fra Sebra er genial og vokser med barnet fra det er nyfødt til kanskje opptil 8 år? ihvertfalll så kan senga trekkes ut til å bli 150cm tror jeg det var.....og når barnet har vokset ut av den så kan den brukes på barnerommet som en sofa :) Bare å fylle den opp med puter som ryggstøtte så blir det en fin sofa å ha på barnerommet.Jeg har solgt ut både stacking doll...eller byggekloss dukkene som jeg hadde inne, tegnekoffertene, dukkevognene osv... Så kom gjerne med tips på om det er noe dere vil jeg skal ta inn :)Har et nytt servise jeg vurderer å ta inn også :)
Så mye fint :) Nå er det bare å stålsette seg og vente tolmodig på alle NYHETENE som skal komme
inn hvert øyeblikk :) Tror det er Nyhetene fra green gate som skal komme først :)
2 kommentarer:

  1. Det rosa dukkehuset var bare helt nydelig! Skulle ønske jeg hadde et sånt når jeg var lita jente...og tviler vel egentlig på at sønnen min vil ha no sånt på rommet sitt ;)
    Ha en fin dag =)

    SvarSlett
  2. Elsker tingene fra sebra:)

    http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)