søndag 3. juli 2011

Mye å se frem til fremover!!!! Gleder meg til jul og nye green gate


Nå er det bare en liten time igjen til kampstart på Molde stadion og jeg innrømmer at nervene er ikke helt under kontroll:) Her har sola stått på i  HELE dag og gradene har vært oppe i 25 grader så jeg er rimelig fornøyd med at vi ofret kveldens storkamp og reiste hit til sol og varme. Billettene våre er lånt bort til noen andre så stolene blir ikke tomme. Heia Molde :))
så utenom å glede meg til kampen så begynner jeg så smått å GLEDE meg til NYHETENE fra GREEN GATE kommer inn til Fru Rosas Landhandel Alle nyhetene er bestilt inn, så nå er det bare å glede seg og jeg kommer enda engang til å slite med å ikke kjøpe flere kaffeservise til meg selv....men ettersom vi får et nytt kjøkken som er 3 dobbelt så stort som det vi har nå så har jeg en god grunn til å fylle opp kjøkkenskapene :) Må da være fint å variere med mange forskjellige kopper :)


Beklager dårlig kvalitet på bildene.
Fikk låne de fra green gate


Nyhetene er bestillt inn men vet ikke når de vil komme til Fru Rosas Landhandel, men gleder meg stort!!!!


Og se hva som kommer inn!!!!
nydelig lilla prikket kopper, mugger og fat :)Nå nærmer det seg start og
vi må sette oss ned og heie på vinnerlaget MFK!!!
Bildet er fra turen nordover og eldstegutt er kledd i BLÅTT som vanlig :)
Og den "pedagogiske" mammaen ga fine små hint om å synge høyt Mfk sanger og plage flest mulig trøndere med Heia Molde rop når vi var innom Ikea i barteland  :))
Selvfølgelig gjorde de det motsatte de ble bedd om og oppførte seg ganske så fint...... og  som vanlig hørte de ikke på mora...
nesten litt skuffende:)Nå begynner kampen :))

HEIA MOLDE

3 kommentarer:

  1. Håhå, gjett om jeg skal handle Green Gate til jul da! de hvite og røde skålene var kjempefine og de lilla var også kjempefine. De røde og hvite, vet du om det er de samme som er i hvit og blå nå ?

    SvarSlett
  2. Åh gosj.. så mye nydelig!!!

    SvarSlett
  3. Nydelig det i hvitt og rødt.. Håper det kommer så tidlig at jeg kan ønske meg litt til bursdagen min.. (slutten av september). ;)

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)