tirsdag 10. mai 2011

LOVE is in the air?

For en stund tilbake så fikk jeg tilsendt noen små duftlys, reiselys, håndkrem og såper fra Love is green og jeg ble veldig fornøyd:) Det er vanskelig å kjøpe noe en ikke vet hva det er før en har prøvd så jeg er glad jeg fikk tilsendt denne overraskende gavepakken fra Eli Ringen, slik at jeg fikk øynene opp for Love is green :) Så herhetter anbefaler jeg alle som vil at Fru Rosa skal ta inn noe på butikken så er det bare å sende vareprøver så er det kanskje en sjangse for at jeg går rett på og bestiller mer :) Jeg har aldri vært en person som har likt det å tenne lys. Men nå gjør jeg faktisk det og det er lysene fra Love is green sin "feil ":))Anbefaler dere å prøve de ut :)
De største glassene koster 159,-
De små koster 59,-
4pk telys 65,-
Reiselys 59,-
Håndkremen koster 79,- pr stk

Og hva med å bruke denne søte vasen/krukken til å sette noen små duftlys i?Jeg er ofte ute på farten men har ikke hatt med meg disse reiselysene, men de er altså meningen at du kan ta med deg i håndvesken når du skal ut på tur og plutselig skulle få lyst til å tenne et lite duftlys :) Hva med å ha med seg når en skal på hotellweekend? Overraske din bedre halvdel  med å dra frem et lite duftlys fra vesken og så blir det både koslig og romantisk på en gang :)


Håndkremen er også veldig god og ikke er den noe dyr heller :) Kun 79,-En flott gave å gi til en venninne :)
Kommer i mange forskjellige dufter.....vanilla, strawberry rose, lavendel pluss flere :)


Fikk noe ekstra i pakken idag også :)
En kubbelys og to håndsåper med nydelig duft!!
Stor fare for at jeg må bestille inn det også etterhvert :)

Nå skal jeg se resten av Frustrerte Fruer og kose meg med et brennende lys med duften "vanilla" Skal få lagt de inn på nettbutikken så snart jeg kan :)
Ånei!!!!! Det er tirsdag og grand prix!!!! DA må jeg se det istedet!!! Da kan jeg bare bekrefte at lysene hjelper ikke på hukommelsen....ikke har de noen slankende effekt heller for her har bare kiloene økt på.....Men de hjelper deffinitivt på stemingen ))


Ha en strålende god kveld alle sammen :))

3 kommentarer:

 1. Veldig flotte bilder og flott side!:-)

  SvarSlett
 2. Hei Ann Elin! Så vakre bilder du tar! Bloggen din er utrolig koselig lesning.
  Gleder meg til videre samarbeid!
  Ha en strålende dag!

  Hilsen Eli R. og Love is green

  SvarSlett
 3. MmMMMMm syns det lukter godt helt hit vennen:):)
  Nydelige bilder:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)