lørdag 14. mai 2011

Trangt om saligheta

Det bare kribler i å få komme i gang med å få ordnet et større lokale. Det er ikke mange meterene på  kanskje Norges minste landhandel har å plassere ut varer mens varelageret er mye større enn butikken :)Men det er ikke sååå lenge igjen til Fru Rosas Landhandel kan få litt bedre plass å stille ut varene så da gjelder det bare å prøve å la være å stresse med det og heller bare godta at imens så må vi holde til her :)
Nye varer har kommet og idag har jeg prøvd å få ryddet litt så det kunne bli plass til mer :)Duftlysene fra LOVE is green skulle jeg ønske dere kunne lukte gjennom skjermen for de er veldig gode :))


Nå er butikken "stengt" men jeg minner dere på at det er bare å ta kontakt på mob 41573840 om det skulle være noe dere hadde lyst på. Kan være en bursdagsgave eller noe dere har lyst på til hjemmet så er det stor fare for at jeg kan ha det på lager :) Er jeg hjemme så åpner jeg dørene om noen skulle ønske å ta seg en tur :) Så det er bare å ta kontakt. Snart venter jeg tapetprøve bøkene også med eijffinger tapeter og da håper jeg at flere tør å ta kontakt så kan dere få låne tapetbøkerne med hjem om dere skal til å pusse opp :)
Regner med der er her innen en ukes tid og da er det bare å komme å låne med seg hjem :)Kan ikke få sagt det ofte nok at det skal bli sååååå godt med bedre plass!!!!! Nå har jeg knappe 15kvm og forhåpentligvis så blir det nye lokale på 40/50 kvm og det blir ypperlig :)) Da blir det enklere å finne frem også :) for da ligger det ved veien og lettere å få satt opp skilt oppe ved hovedveien


Mye nytt har kommet men det er fortsatt mye på vei inn igjen også :))
Venter mye fra Green gate og ufattelig nok så er noen av lysekronene jeg bestillte i desember på vei hit nå :) bare 5 måneder tok det og da er det fortsatt flere lamper som fortsatt ligger i rest..... Ja det er lett å planelgge når en driver butikk :) Å bestille varer er ikke ensbetydende med at en kan stole på at varene kommer....


Men noen som er kjapp ute med leveringene er Pip studio og til høsten kommer det inn noen nye kopper :)..... kaffekopper med tefat i chinese rose og så kommer det kaffekrus med den gjenkjennelige store rosen til pip


Her er noe nytt som har kommet. Det er bestikkholder. Kan brukest til å ha bestikk i eller til å ha sleiver, sakser eller annent utstyr i :) Veldig søt og fin å ha på kjøkken benken.Har bare èn igjen av denne brevholderen med plass til 3 stk bilder. :) Bilder av ungene eller barnebarna på kontorpulten er kjekt å ha :)
Her er en søt klesknagg til jenterommet eller om du bare har jenter i huset så kan denne henge i yttergangen :) Denne har ikke blitt lagt inn på nettbutikken ennå men jeg holder på og snart blir det vel denne sin tur også :) Alt tar sin tid :)
Nå må jeg gå. Har litt mye jeg skulle ha gjort idag pluss tid til å kose meg med ungene og litt lørdagssnop må vi ha :))). Kanskje kjøpe meg et pip forkle og få med ungene på litt baking :)


God helg alle sammen5 kommentarer:

 1. Alltid koselig med bildene du legger ut, Ann Elin. Gleder meg til jeg kommer til Molde, og håper jeg får mulighet til å stikke innom deg også.
  Ha en god helg og en strålende 17. mai feiring.
  Klem fra Kirsten R.

  SvarSlett
 2. så mye lekkert det var her...

  SvarSlett
 3. Syns landhandelen din er sjarmerende når den er så liten.Blir nok godt og mer oversiktlig med større plass,skjønner at det blir bra for deg:)

  Du har god smak,mye lekkert her ja:)

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Er det ikke et utrrykk som heter "trangt,men godt"????? Ser at selv om du har det trangt så har du fått plass til utrolig mange fristelser,og det fortsetter nok når du utvider!Det blir ihvertfall utvilsomt kjempedeilig,15 km var ikke mye å sno seg på!!!!!! Helt enig med det med leverandører og leveranser....av og til blir enkelte "or store" og klarer ikke levere til anstendig tid!Et evig dilemma,kan jo påvirkeye...tenkter på frakt,priser etc!Ikke lett å planlegge nei!Men,men ...litt spenning i hverdagen skal man vel ha?*lol*
  God Helg fra meg,titter ofte innom mne er ikke alltid like flink å legge igjen enkommentar men i dag slo jeg til:)
  toveklem:)

  SvarSlett
 5. Du har så mykje lekkert i butikken din at eg får ikkje sett meg mett på bildene :) Krysser fingrane for at eg snart vinn i lotto, så eg kan få fråtse i nettbutikken din og leve ut mine interiørdrømmer :))

  Ellen Kristin Kjos

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)