torsdag 26. mai 2011

Nye butikkbilder

Her kommer en drøss med NYE bilder fra butikkenHar fått inn mange nye varer i det siste og idag har jeg prøvd å ommøblert litt i butikken.


Fine lekekasser og vesker fra Rice Lekekasser for jenter kr 190,- pr stk. Veskene koster 179,- Den store Mailegkaninen koster 399,-


Har fått inn dette populære bollesettet også med 4 stk boller i melmin fra Rice til kr 339,- De tåler oppvaskmaskin og er fine å oppbevare mat i.

Fortsatt er det mange varer jeg ikke har fått lagt inn på netbutikken, som disse flotte stettglassene....
Og de er av plastikk !!! :)) Kjekt å ha nå når sommeren kommer og en vil sitte ute og spise og disse trenger en ikke å være redd for , for de skal tåle en liten støyt. Tåler oppvaskmaskin også. De kom i vanlige melkeglass/vannglass også. Vinglassene koster 69,- pr stk og melkeglassene koster 55,- pr stkVet det er kjedelig å bare pøse på med bilder og null givende tekst men
har bare fått en palle med varer idag også som må pakkes ut så jeg har liten tid til å blogge ikveld:)Har solgt ut alle lampeskjermene med sløyfe men disse søte skjermene er fine til denne lampefoten de også. Disse skjermene har jeg inne i helt hvit og hvit med grått trykk "Notre dame"


Likte veldig godt disse plastglassene!!!! Tror noen bare må bli mine :)) Liker lysestakene også :)


Disse varsel urene har magnet på baksiden så de kan pynte opp på kjøleskapet eller komfyren. Søt gaveide til klubben kanskje? kun 79,- eller en venninnegave :)  Paiform 229,- fra Green GateDet ser tomt ut i skapet mitt under her men har funnet ut at det er ikke vits i å fylle opp det skapet for det er så lite oversiktlig med altfor mye varer siden det er så dypt. Skapet har leverandøren sluttet å selge men det er egentlig et perfekt skap til å f.eks ha på badet og legge hånduker i. Her vil det være god plass til husets håndduker.


Vitrineskapet er fortsatt ikke solgt men håper noen trenger et nytt skap snart for det hadde vært flott å fått bedre plass til flere hyller inne på butikken :) Vi er behjelpelig med bringing om det er til noen som bor i nærheten. Så bare ta kontakt på post@frurosaslandhandel.no om du er interesert. Henter du det selv får du det for 7000,- med bringing koster det 7600,-


Speilfatet uder her koster 615,- Glasslysestakene med prismer koster 175,- pr stk


Tallerkenhylla er solgt så da blir det å komme på en løsning som gjør det plass til mer varer når jeg får tatt den ned :) Kjekt at ting blir byttet ut av butikken :) Håper bare flere kommer innom en tur :)
Har bare ett skap igjen av det mørkebrune. Nå koster det 799,- men har akkurat vært nedsatt så det lønner seg å følge med på varegruppen "Dagens Tilbud" for der kan det komme mange gode priser fremover :))De små hyllekektene har kommet inn igjen :) Pris 249,- pr par.


Søtt rundt syskrin :) Pris 185,-


Jeg har sansen for klokker og denne liker jeg veldig godt :) Fin å henge opp og så kan den henges direkte på f.eks et kjøleskap for det er magnet på baksiden.Har lite igjen av Fay white og Fay blue serien fra Green gate men om noen dager så kommer nye forsyninger med myyye nytt :)) og da noen serier som jeg ikke har hatt før :))


Beklager et dønn kjedelig innlegg med kun bilder og fjasete tekst med null innhold men lover å komme sterkere tilbake :))


2 kommentarer:

  1. Så utrolig mye fint du har i butikken din!:)

    Klem

    SvarSlett
  2. Fine billeder :O) Klem Betina

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)