fredag 26. august 2011

I Messe Modus


Da har vi tilbrakt enda en dag inne på gave og interiør messen på Lillestrøm.
Har bestillt inn disse julestjernene og hvite papp julestjerner i flere størrelser :)
Hvordan vil du ha jula i år? Hvit, Rød eller med andre farger?
Har fortsatt lyst å pynte juletreet med noe hvitt i år....
men kommer nok til å bruke kuler med farger også :)


Denne julegardinen er også bestillt inn samt den jeg hadde inne ifjor med et nostalgisk vinterbilde og teksten "God Jul".  Har bestillt inn disse i str 120 cm men kan skaffest i 1 meter og  140cm også


Det Røffe industrielle stilen er fortsatt en trend og mer og mer "in" i interiørverden. Jeg likte veldig godt disse barstolene og hadde ikke hatt noe imot å fått noen slike inn på NY- kjøkkenet vårt :))Julekuler med lys må Harry-Rosa selvfølgelig sikre seg :) Og de er batteridrevet så en slipper å ha lange ledninger å snuble i :)


Flere og flere metallstoler rundt omkring i forskjellige varianter :)Var ikke denne kaffekoppen søt?


Var innom Ragnar og Pip studio og hilste på og fant veska "mi" i utstillingen også :) Har èn igjen av denne på nettbutikken og toalettmappe i samme farge og mønster.


Mye er allerede utsolgt når en er på messa om en ikke bestiller der og da......har ved flere anledninger disse dagene opplevd at de ikke har mer igjen på lager av det de har utstillt på standene sine. Så etterspørselen på enkelte varer er stor, så det gjelder å være tidlig ute og ikke nøle om en finner noe en kunne tenke seg å selge i egen butikk....


Denne hyllen fikk jeg de siste av og kommer til å legge den ut på varegruppen "forhåndsbestillte varer" Nå er det allerede mange som har reservert, så send meg en mail eller send en melding på facebook om denne er av interesse. Pris 529,- Litt usikker på mål men den er vel ca 1 meter eller litt mindre :) Skal sjekke det opp når jeg kommer hjem :)


Var innom Epok og fikk hilse på Nina H Eldh. Er så glad i den gustavianske klassiske stilen på møblene. Tidløse klassiske møbler som aldri vil falle av moten.  Baderomsmøbler hadde de også med marmortopp. *drømmerom*


Litt dårlig bilde, men denne senga var bare så flott!! Kan fåest i 90cm, 120 cm og 180cm bredde. Litt av en prinsesseseng?? Tipper det er noen små jenter som kunne tenke seg en slik seng på rommet sitt :)
Jeg får bare glede meg til Stabburet står ferdig til Jul? så Fru rosas Landhandel får bedre plass og kan ordne det ekstra flott og staselig med møbler fra kanskje Epok?  :))  *glede*
Nå er det natta.
Ny og koslig dag imorgen med andre planer :)2 kommentarer:

 1. Spændende fotos - kan vældig gode lide stjernene - meget smukke og enkle. - Og alt det andet du også viser.

  Har endnu ikke helt belsuttet mig for temaet udover det bliver meget med natur her hos i år.

  Klem

  Mille

  SvarSlett
 2. God dag Ann Elin!

  Så utrolig mye vakkert å feste blikket på! Det er så gøy å se at det kommer så mye forskjellig fremover. Jeg elsker når folk mixer og matcher ulike stiler som de da danner til sin egen.

  Jeg tenkte lenge at "jeg aldri kan ha en stil fullt ut" - VRØVL! Såvisst kan jeg det, jeg har jo min egen stil. En klassisk og vel gjennomført stil med et snev av krydder innimellom. Jeg føler at det er slik i din butikk også! :-)

  Ha en riktig god helg!

  Hilsen Victoria F. Refsnes

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)