tirsdag 2. august 2011

Vinneren er trukket ut og vil få denne klokka tilsendt i posten:)

Jeg fikk min bedre halvdel til å plukke ut en vinner av konkurransen. Jeg jobber fullt (nå i sommer) ved siden av å drive Fru Rosas Landhandel og jobber turnus, så det blir mange kveldsvakter på meg fremover. Da er det helt greit å få noen andre til å ta seg av trekkingen av en vinner.
Premien var denne klokka til en verdi på 1599,-  og blir sendt til vinneren med en gang vi mottar adressen :)


Vinneren ble
Anette med bloggen Hvit Romantik
Gratulerer!!

Send meg adressen din på mail post@frurosaslandhandel.no


Og for dere andre som ikke vant, så kan jeg trøste med at det blir en NY trekning av en flott premie når Fru Rosas Landhandel har fått 8000 tilhengere på facebook....Så da er det egentlig opp til dere når det blir en ny trekning :) Og jeg lover at premien skal bli veldig fin :)
Foruten om at jeg er mye på jobb om dagene, så prøver vi å få gjort andre ting også. Den siste uken har vi vært på tomta og tatt ned skog så det blir klart til å grave på tomta. Her kommer veien ned til huset å gå :)


Skulle gjerne ønske at vi hadde
bedre vær her på møre, men vi klager ikke :)
Utsikt som vi kommer til å ha fra kjøkkenvinduet :)Og kort vei ned til sjøen for grilling og bading :)Her kommer stabburet til å stå og forhåpentlig er det oppe til jul......*kryssermargogbein*


Huset vårt kommer opp rett nedenfor trærne og stabburet vil komme opp der det er "åpning"
Da blir det lett å finne frem til Fru rosas Landhandel og stabburet blir lett synlig fra hovedveien.
Hadde vært ekstra koslig om vi hadde fått stabburet klart til jul, men vi får bare vente og se om vi klarer det. Skal bli så godt å få bedre plass til å stille ut varer.


Men det kommer til å bli litt rart å flytte fra huset vårt på Midsund også. Kommer til å savne solplassen vår, men får prøve å lage noe lignende i Sjøvika :)


Selv med bare noen få dager med sol her på møre så har vi satt opp badebassenget til ungene og koblet hageslangen til dusjen på badet, så vannet har holdt en fin temperatur. Ungene har bade selv om det har vært overskyet og regn. Er det sommer så er det sommer :) Veldig greit å ha badebassenget på verandaen så en slipper å få så mye gress oppi bassenget :)
Tragisk å tenke på at vi har hatt så dårlig sommer at vi har ennå ikke brukt paviljongen.....de få dagene det har vært sol så setter vi oss ikke under paviljongen akkurat....da blir det soling på spreng for å sikre seg litt rosafarge. Får håpe på en bedre sommer til neste år :)
Nå er det natta !!5 kommentarer:

 1. Vejret til trods, så ser det ud til at I alligevel får tid tid at nyde omgivelserne og nået lidt her og der.
  Og tillykke til vinderen, det heldige asen.

  SvarSlett
 2. Gratulere til heldige Anette:)

  Får en fantastisk tomt og utsikt,blir gøy å følge dere:)

  Ha en fin uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. What !? Er det virkelig sant ? Satt her nå og tenkte jeg skulle inn og titte hvem som var den heldige vinneren, og ble helt stum når jeg så navnet mitt. Er ikke akkurat kjent for vinnerlykke, så dette var overraskende. Og etterpå kom det et lite jubel, så datteren min på 2 år skvatt her, hihi... Tusen tusen takk, nå ble jeg veldig glad ! :) Sender deg adressen min om litt.

  For en nydelig plass dere skal bygge hus, og utsikten kunne ikke bli bedre. ♥ Men forstår at det er vemodig å flytte fra det gamle huset. :( Sommerværet har ikke vært på sitt beste i år her heller, men de siste par dagene har det vært veldig fint. Håper vi får flere slike dager før høsten er i anmarsj.

  Igjen, tusen tusen takk for den vakre klokken ! :) Var veldig hyggelig med en slik oppmuntring akkurat nå. ♥

  God klem fra Anette

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye til vinneren.
  Det nye huset kommer til å få en fantastisk utsikt. Er det langt i fra der dere bor nå? Gleder meg til å følge med videre, Ann Elin.
  Klem fra Kirsten R.

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)