lørdag 20. august 2011

Nytt skap !

Da har jeg fått byttet ut det store vitrineskapet mot et litt mindre grått skap fra Hk Living. Dette kan dere bestille hos meg i grått, kvitt og sort og i trefarget...
Tøff kleshenger som en kan henge opp pynt på :) Rund buskbok krans 125,-


Det ble mer lys inne på butikken når vinduet kom frem og bedre plass ble det også:) Så nå gleder jeg meg bare til det kommer inn nye høstvarer :)


Skal snart ut på messetur og da skal jeg for forste gang treffe Elisabeth fra Hk Living og det gleder jeg meg til :) Skal bli kjekt å få se alle nyhetene som kommer nå til høsten :)Fortsatt god plass i hyllene (ihvertfall nesten tom den nederste i skapet)
Og mye mer ryddig og oversiktlig :)Mye fint fra green gate som jeg ikke har fått lagt inn på nettbutikken ennå. Håndsåpe kr 89,- Kjøkkenhåndklær til 79,- og brødserviett til kr 65,-Dagmar plum asjettene er nedsatt med 30% og koster nå 84,-Har ett igjen av det grønne fugleburet. Pris 95,-Neste uke må jeg holde stengt pga messe men er å treffe frem til onsdag. Det er bare å ta kontakt om det er noe spesielt :)2 kommentarer:

 1. Skapet var nydelig!!! Har du pris? Mye annet fint og fristende du har fått inn også:) Likte spesielt godt sinklampa...!

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 2. Nydelig skap,ellers mye flott
  du har i butikken ser jeg. Var
  i Midsund forleden ,men fant
  ikke butikken.

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)