fredag 19. august 2011

Pakket ut varer fra Green gate :)

Endelig har nyhetene fra Green gate kommet!
og jeg brukte noen timer igår på å få pakket det ut:)Så nå må det bare pugges med navn her....Tilde off white og Zara beige er noen nye navn :)Spot red har jeg endelig klart å lære meg :) Og det kan kombineres med både Tilde off white, Zara beige ,Fay red og Lina red pluss flere serier :) 
Selv har jeg blitt litt glad i Naomi beig serien som er den under her :) Nå har jeg de inne i både middags tallerkener og frokost :) Èn minus med å ta imot pakker er når det kommer ødelagte varer og desverre så var mange av tallerkenene denne gang fått litt hard medfart....så heldigvis har jeg erfart at man bare MÅ pakke ut alt med en gang og sjekke om alt er i orden.....ikke så lurt å være naiv og tro at alt er i orden....:)Hva med en ny GLØGG kopp til jul?
Denne likte jeg veldig godt og hadde ikke hatt noe imot å hatt slike kopper
å servere gløgg i :)


Holder på med litt ommøblering i butikken og må prøve å finne på noe lurt, så jeg får bedre plass :)
Rart så mye plass en klarer å lage seg når en absolutt må :) Jeg synes selv det har blitt en veldig innholdsrik butikk med tanke på antall kvadratmeter og anbefaler de som ikke har vært innom å ta en tur innom for å se :) Blir å treffe i butikken i morgen , LØRDAG frem til kl 14:00 Så det er bare å ta turen innom om du vil se den lille rare butikken :) Har ordnet med noen hyller med mye spennende til 30% :)
Fay blue har fått TALLERKEN !! for de som samler på denne serien :)

 Her på denne hylleseksjonen er alt nedsatt med 30%

Nå må jeg sette meg ned og jobbe  med litt forskjelligt.
Har hele tiden litt for mye å gjøre :) ....Gleder meg til "etableringsfasen" er over....Det er vel noe som alle vet at å starte opp noe helt fra scratch er ikke enkelt :) Og det må jobbes maaaaaange timer i døgnet for å få det til å gå irundt, men det er veldig lærerikt og veldig gøy (innimellom alt stresset)
Men det er ingen 8 til 16 jobb :)
Fortsatt bare røde tall å se for alle som tror at jeg tjener en formue på dette:) men man må være både naiv og "enkel" om en tror at en tjener store penger på dette når man bare har drevet med det i ett år. Tar nok litt lengre tid å gjøre seg kjent "landet rundt" og få oppaarbeidet seg et lager av varer.

Men alt tar tid :)
Og jeg har det ikke travelt :)
Nå bare gleder jeg meg til messetid og innkjøp av
høst og julevarer :))


Neste uke kommer disse møblene inn på lager.
 Sofaen er lik denne under her men kommer i svart:)
Veldig spent på om den er like fin som kremfarget....men hadde lyst å ta sjangsen :)Nå må jeg pile avgårde og gjøre noe fornuftig :)

Er nå plutselig "alene" i huset.......og det må utnyttes :))Tvillingene som fyllte 2 år idag ligger å sover helt utkjørt og de to eldste er på overnatting. Aupairen har fri fra bråkefamilien og min bedre halvdel, Mr Fishermann har vært på Stranda på sunnmøre og knust de 6-2 i fotball :)

Men først skal jeg kose meg med en messekatalog :)


5 kommentarer:

 1. Mye nytt fint fra greengate. Den gløggkoppen kjenner jeg at jeg må ha til jul:) og litt annetk også fre de mønsteret tenker jeg. Klem monica

  SvarSlett
 2. Mye flott som jeg kan tenke meg. Ha en super dag

  SvarSlett
 3. Å, så mye fint du har fått inn ღ
  Likte veldig godt den nye i rødt
  Ønsker deg en flott fredagskveld
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Her var det virkelig masse snadder :0)

  SvarSlett
 5. nydelige nyheter i grren gate!! Sparer selv på grå/beige, rød, turkis og de blomstrete som passer til:) Nydelig kombinasjon på det øverste bildet!
  Men lurer på hva de "koppene" med håndtak er.. ser litt ut som de er i metall? :)

  klem Tessi

  http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)