mandag 29. august 2011

Tapet i butikken


Vil bare minne på at vi har tapetbøker med eijfinger tapet til utlån om det er noen som har lyst til å pusse opp et rom eller to hjemme. Pip studio har mange tøffe tapeter i forskjellige prisklasser.Har en tapetbok med black and white tapeter som går i hvit, sort eller gråtoner.
En tapetbok med mangeforskjellige hvite eijffinger tapeter.


Har også wallpower eller veggbilder å få bestillt. Som f.eks et strandbilde, bilde som viser kanalen i Venezia....eller som et bybilde som denne under her....Tapetene er stilig å bruke inni bokskap eller andre skap for å gjøre de mer spesiell. Da blir det med en gang et møbel som ikke så mange andre har maken til :)Liker veldig godt tapetene fra Pip som ser ur som et korsstingsbroderi :) Finnes i blått, rødt og grått.....


Tapet med polkadotter har jeg også. I både rød, blå, grå og kremfarget. Har hvit med rosa prikker også.Mange av tapetene passer godt inn til å bare ha på èn vegg slik som denne tapeten med mange bilder og postkort hengede tett i tett :)
Noen av disse tapetene ligger allerede ute på nettbutikken min, men det er bare å ta kontakt om det er flere dere er interesert i eller vet om. Det tar ca 1 uke å få tapetene inn på lager. Det er bare å gå inn på eijffinger for å se utvalget de har.

Minner på at åpningstidene blir på onsdag fra kl 16 til 19 denne uken istedet for torsdag fra kl 15 til 19.
Blir litt forandringer på dager og åpningstider nå i høst. Men kommer med NYE åpningstidene når vi har funnet ut hvilken dager som passer best :)

3 kommentarer:

 1. Jeg skal bestille når det nærmer seg :)
  Tror det blir rosa med brokademønster (glemt den andre fargen!) fra pipboka på ene rommet. Og fuglene fra effinger på det andre. Enten i sølv/grå eller blå. De var så fine alle sammen :)
  Ellers blir d mye panelplater hos oss..

  SvarSlett
 2. wow, ihre tapeten sind sehr schön!!! liebe grüße, angie

  SvarSlett
 3. Her var det mange flotte tapeter, pip tapetene med fugler på er kjempesøte. Og jeg likte by tapeten veldig godt. :)

  Nå er det nestemt, klokken jeg vant hos deg skal inntil videre henge på jenterommet til datteren min på 14 år, har pusset opp der nå og har hatt en diskusjon om klokken. ;)

  Nå er det straks sofakos og tv titting, kose deg i kveld du også ! ♥

  Stor klem fra Anette :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)