onsdag 24. mars 2010

"Houston" we have a problem.....

Jaja...da er mistanken her....igjen....Og det er at vi tror storebror kanskje er allergisk mot pollen....og jada ....snøen har akkurat...bortimot...nesten omtrent forsvunnet fra overflaten.....og de som er pollen allergiske har vel "noen" dager på seg før det BRAKER løst....Men her har vi gått og lurt på hvorfor storebror er så mørk rundt øynene....Men det er da ikke kommet pollen ennå...sier vi "superlure" foreldrene....helt til vi kommer på at jeg har da ....omtrent.....bortimot dratt inn HELE morelle treet vårt og plassert det oppå kommoden i STUA....Så nå er det bare å hute ut hele "sullamitten"....Heretter får husfrua pynte med plastikk....eller ordne seg med et tre ute jeg kan pynte med PÅSKEEGG....men før jeg gjør det så får vi høre med legen om det kan være pollen allergi...Mye fint som kan kjøpes i plastikk heldigvis:)) Så siden jeg mangler litt grønne fingrer, så har jeg utstyrt meg med plastikk orkideer......Nå er det så mange som skryter på seg at de har orkideer som kommer igjen og igjen og igjen.....og her har det ALDRI skjedd....så da syns jeg de "falske" orkideene jeg har fått meg ser ganske så ekte ut:)...kjøpt på bohus til bare 39kr...en billig evigvarende orkidee:)))


Syns de ser bra ekte ut:)) men nå må jeg bare prøve å huske på å vanne plantene....for den rosa orkidee stilken er satt ned i en ekte orkide som er avblomstret og som jeg håper kan blomstre igjen....Tar imot alle gode råd på hvordan få det til...

Men men....om vi får et lite problem med påskepynt treet mitt, så kan vi bare pynte på anna vis fordet.....eføyen min er foresten ekte:))Og se så flott GAVE jeg fikk sendt fra Nina i ParadisetFire søte små påskeegg fra MAILEGG. Tusen tusen takk:)) Gleder meg til neste gang jeg skal innom butikken hennes:))

Frk Harepus måtte snike seg med på bildet hun også:))....

Jammen å det så er det ikke lenge igjen til påskeferie:))Skal bli kjekt:))


Nå skal jeg og Mr Fisherman sette oss ned med snoperier og se på luftslottet som sprengtes.

Ta vare på hver dag som går...vi vet ikke hva morgendagen bringer....


klem fra meg

2 kommentarer:

 1. Hei på deg.

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. ;o)
  Var nede på Bohus ved siden av jobben min her forleden dag, men de hadde ikke de stoltrekka de. :o( Så får vel høre med de om de kan bestille eller noe. Stod det noe merke på de eller?

  Klem Simone

  SvarSlett
 2. Mine orkidéer har jeg hatt i mange år, og jeg er så heldig at de kommer igjen og igjen og igjen, tom mini-orkidéene blomster for n'te gang. Mitt triks er som følger; ikke vann for ofte, jeg vanner når jeg ikke husker siste gangen de fikk vann. Da får de en liten skvett, men innimellom lar jeg de stå under springen og få masse vann, lar dem så renne av seg før jeg setter dem tilbake i vinduet. I mellomtiden går det helt fint med litt plastic-fantastic... Lykke til!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)