mandag 15. mars 2010

På barnerommet

Har vært på loftet hjemme og funnet frem denne søte og fine kommoden som pappa laget da han var ung:))


Så denne tenkte jeg skulle være tvillingenes nattbord når de får hver sin seng som skal stå på hver sin side av kommoden:)))Byggeklossene er gaven jeg fikk av Susanne Skiltet kjøpte jeg hos Sofies Villa. Må finne Prinsesse skilt til Prinsessene mine også;)Artig med alle skiltene som har kommet nå med forskjellige tekster på;)

Et perfekt sted for en liten kanin-familie må da være inne i det RØDE "rommet" på kommoden? Med stoler seng og skap og kanskje ei lita dukkevogn til babykaninen?Haha....kanskje DET kan bli Mr Fishermans bursdagsgave fra ungene:)) en kaninfamilie fra Maileg:))))

Denne sekken kjøpte jeg på kremmerhuset og i den legger jeg alle klærne til tvillingene som er for små. Får ta med meg sekken når jeg skal på besøk til venninna mi som også fikk tvillinger:))


Luftballongene har både miniRosa og storebror lyst på også, så det spøker om ikke de også skal få hver sin luftballong;)


Nå gleder jeg meg til ungene er i seng og jeg kan få slappet av litt. Dagen har gått i ett. Skal jammen bli godt når Mr Fisherman kommer hjem igjen...har vel "bare" vært ute i hele år...bortsett fra 10 dager....på forrige fritur:)

Og så er jeg da så "glad" i all den snøen som aldri FORSVINNER...Jeg er en av de 25% som nå har begynt å tvile på klimakrisen...Heretter blir det ikke kildesortering....Kan jo nesten risikere at vi får en ny istid:)Ja til gamlesorten med milde vintre og slapseføre:))og nesten aldri snø:)) *mimre*

5 kommentarer:

 1. Ble helt feil dette:)) utkastet var helt annerledes enn slik det ble her inne, men det får bare bli slik, for nå må jeg legge ungene:))

  SvarSlett
 2. Så koselig på barnerommet. Hvor for man kjøpt slike luftballonger da?

  SvarSlett
 3. Hei :)

  Det var noen artige ting du viser her !! :) Luftballong? Så fin!! Og den kommoden var du kammen heldig med :) Den var veldig kos! :=)

  Er du alene hjemme med hele unge flokken??
  Jøss! :)

  Du står på du da skjønner jeg :)

  SvarSlett
 4. så link pappan din er som lager så fin kommode da :)

  Og nydelig barnerom med søte leker! :) Luftballongene var supersøte!

  :) Ann K

  SvarSlett
 5. for en fin kommode da :) skulle hatt en like handy pappa jeg og :) lykke til i utfordringen :) eller man ser jo egentlig at du allerede har vunnet ;) ett flott stilleben :D

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)