tirsdag 2. mars 2010

Kosekroken i stua.....

Her er mamma & baby kroken vår på stua.....men nå vurdere jeg å kalle kroken for "finn èn feil kroken"
Lekegrinda er et must, så den er jeg veldig glad for at jeg har...tvinsene har rukket å blitt over 6 MÅNEDER gamle og det er like før de åler seg fremover på gulvet i SPRINT fart!!!! og med TO små snuskesmusk så er det betryggende for mammaen å kunne ha de i lekegrinden, særlig når storebror & søster har REKORD mye leker som er altfor små til dem å få tak i....jaja nå er det kanskje noen som mener at en IKKE skal bruke lekegrind da.... men det er ikke den som er "feilen" på bildet......Det er heller ikke telefonen....... som FAKTISK ikke virker:))
For bare et par år siden når vi hadde analog linje så brukte vi faktisk den telefonen der, men desverre så kan den ikke brukes lenger og blir bare stående som pynt...men jeg benytter sjangsen...... for TIDEN går faktisk veldig fort med tanke på at PLUTSELIG så begynner tvillingene å STÅ og GÅ og da blir det nok utrygt for all krims kramsen som anti- minimalist-mammaen har pressa inn i huset:))Så Feilen er nok desverre den irriterende fine HAGESTOLEN min som har stått inne siden ifjor HØST...
Jeg vurderer nesten å bære den ut i morgen...på trass....Nå er det VÅR!!!
Eller... det er kanskje ikke BARE den hagestolen som er feil , men at husfruen er så våryr og ivrig på at våren skal komme at hun begynner å innse at denne vinteren har blitt "litt" kostbar....Laaaaaang vinter blir flittig brukt til å sitte på nettet og DRØMME seg bort på fine nettbutikker:)

Eller som idag da Fru Rosa like gjerne pakka seg inn i den ENORME boblekåpa si med et skjerf tulla rundt hodet og pressa seg inn i bilen og kjørte i ekspressfart med varmeapparatet på full guffe inn til molde for å få kjøpt seg litt... VÅR:)... med joggesko på faktisk;) Her er det snakk om prioriteringer på høyt plan....jakka ble kjøpt på bikbok i 97:)...

Nå ble denne byturen litt dyrere enn planlagt, men så har jeg da BURSDAG på lørdag og det må da være en gylden grunn til å feire på forskudd?... :)) Nå håper fru Rosa på at mr fisherman ikke er her inne og leser..... eller sjekker bankkontoen på en stund....om han er det så håper jeg han legger merke til at DEN jakka mi er litt gammel...:))Vi hadde det iallfall veldig koslig idag.Fru Rosa hadde nemlig med seg et koslig reisefølge som er minst like gal etter INTERIØR som meg:) og da kan det umulig bli bedre:)

Må til slutt bare si at jeg er ubeskrivelig takknemlig for at mammaen min stiller opp og hjelper til her hjemme. Idag var hun faktisk her og passet på de minste mens mammaen deres fikk kosa seg litt på shopping:) Jeg er veldig heldig:)


Family- skiltet fikk jeg av Nina i Paradiset:)) Tusen takk:)Den butikken er verdt et besøk:)

Nå må fruen slenge seg ned på sofaen og hente seg inn litt....den KALDE luften har nemlig gjort henne litt forkjøla....

Kommer plutselig tilbake;)

2 kommentarer:

 1. Slike mamma`er som bare kommer for å passe er et must! :)Om det så bare er for at vi skal få støvsuga gulvet uten at det henger fast et barn eller to i støvsuger`n (de er helt vill på å ta støvsugeren! :-O) gratulerer med dagen som kommer! :)

  SvarSlett
 2. heisann.
  Bare en info til alle som er følger av bloggen min, så har jeg fått ny adresse til siden min.

  http://beas-liv.blogspot.com/

  håper du finner igjen siden min :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)