torsdag 25. mars 2010

Sommertid i helga

Det er faktisk 10 grader UTE idag:)) og NÅ i helga skal vi stille klokka en time fram mot SOMMERTID!!!!!!Og påskeferien STARTER imorgen:))) Herlig:))Idag har jeg bare slappet av i sofaen og heklet på teppet til miniRosa....mangler bare 130 lapper....tror det er en fare for at DET kan ta rimelig lang tid.....bare jeg blir ferdig med det så hun får brukt det litt før hun er ferdig med den ROSA perioden sin, så blir jeg fornøyd:))...hvor gammel kan hun være da tro?...12..13?:))Burde vel kanskje begynne å pakke såvidt også til den korte påsketuren vår....men strengt tatt så bør jeg vel ikke pakke siden bilen allerede er full når alle har satt seg inni bilen og Mr Fisherman har pressa tvillingvogna inn tilslutt...Men vi kan da bare feste kofferter og bager UTENPÅ bilen med stropper?....gjør jo det i india..? Ganske kreativ der borte må jeg si;))
men nå bør jeg slenge meg irundt og vaske og rydde litt her før ungene kommer hjem.Imorgen vil en av dere få som leser bloggen min bli trekt ut til å få et SINKHUS av meg som jeg har kjøpt:))...

Skriv en liten kommentar i give away innlegget så finner jeg dere igjen:))


Juhu ....Imorgen er det påskeferie:)))klem fra meg

3 kommentarer:

 1. Innom for å ønske deg en god påske! Mulig jeg stikker innom i morgen og da, for å se hvem den heldige vinneren er. ;) Men om jeg ikke får tid: Ha ei riktig god påske, kos dere masse!

  SvarSlett
 2. Lurer på hva fergemennene hadde sagt om du hadde kommet med India-look på bilen....
  ;)

  SvarSlett
 3. Hehe...de begynner vel snart å bli vant med mine krumspring:))

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)