mandag 1. mars 2010

Spisebordstoler...

Kom over disse to bildene av SPISESTUEmøbler på nettsiden klikk.no på min leting etter nye spisebordstoler som vi skal ha på kjøkkenet.
På disse to bildene er det en "liten" eller kanskje jeg bør si STOR prisforskjell...Det ene bildet viser spisestuemøbler for rundt 20 0000 kr mens det andre bildet viser et møbler på til sammen over 40 000krJeg har desverre en ekstrem uvane at jeg liker tilfeldigvis det som er dyrest...og det er ikke fordi jeg vet at det koster mest , men fordi det er som regel det som faller best i smak.....Mr Fisherman er så fornuftig at han ser på prisen først og så kan han svare om han liker det eller ikke, mens jeg plukker ut det dyreste uten at jeg vet prisen...

Denne Eames stolen er en av mine favoritter....Men så var det alle de andre fine stolene også da:))


Jaja...kjekt å sitte og drømme uansett:))

4 kommentarer:

 1. Men hvem var dyrest da? Jeg tipper de øverste?

  SvarSlett
 2. Hei :) Så i bloggen til Anette at du hadde bestilt den store klokken på nettet. Hvor fant du den? Jeg var nemlig innom butikken i dag, og de har laaaaaang ventetid ;)
  Klem Ina

  SvarSlett
 3. Jeg kom ikke så langt igår at jeg fikk skrevet det, for jeg klarte å trykke på "publiser innlegget" istedet for "lagre", så innlegget ble en del kortere enn jeg hadde tenkt:))

  Det er det siste bildet som har de dyreste møblene:)) men like fine vil nå jeg si:)

  Hvilken butikk var du innom idag? Anbefaler å kjøpe den der, selv om de har lang ventetid....jeg bestilte den fra sverige og får ekstrakostnader med frakt og tol:/ s¨å da er det best å kjøpe den her hjemme:)

  SvarSlett
 4. Vær obs på at de Jæren stolene, med hyssig sete, er veldig vonde å sitte på. Får så kontakt med ramma.

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)