fredag 4. juni 2010

Jobbet litt i hagen idag og nå trenger jeg litt hjelp...


Idag har det vært NYDELIG vær og Strålende SOL hele dagen og mens storebror og MiniRosa har vært på skolen og barnehagen så har vi holdt på ute i hagen....Jeg burde ha fortsatt med maling av huset men valgte å gjøre alt annet :))Vi skal snart bestille tak til LEKEHYTTA og da har jeg et lite SPØRSMÅL....Skal vi ta Rødt eller svart tak? Hva tror dere?


Stilaset på hytta får stå der til Mr Fisherman har fått på takplatene:))


Og så har mannen i huset bært stein ned i hagen for å lage en mur rundt "rothaugen" som snart ikke er noe rothaug lenger:))....får vi håpe;)
Men....så vet vi ikke helt HVOR stort det blomsterbeddet skal bli......Først laget vi det litt for lite, men nå ble det kanskje litt for stort?
Blir endel arbeid med hage, men så er det artig også da:))


Må bare vise de to minste i heimen vår. MiniMusa og Mini-me :))  Her er hun på vei ut verandadøra idag, mens bildet av han ble tatt i går...pynta og klar til grand prix fest:))


Og til slutt....Har dere noen tips til planter og stauder som liker å vokse der det er lite jord? og sammen med berg?  Setter stor pris på åfå tips:))


7 kommentarer:

 1. Så stor og fin lekehytta er :) Vi valgte antikkrødt tak fordi de andre takene her på tunet har det (huset vårt har riktig nok svart nå, men det må byttes etterhvert og blir da rødt...) Hva med å se hva som passer inn med andre tak rundt? :)

  blomster må du få råd fra andre om, jeg har mer enn nok med å ikke skjønne hvordan jeg holder liv i mine egne ;) hehe

  Så søte små!! Så kul med lue på :)

  klem

  SvarSlett
 2. Det ser ut som de andre takene er røde, så da hadde jeg nok gått for det samme, men bare så det er sagt...jeg har null peil!

  Er blomsterbed kan vel aldri bli for stort vel, bare du finner "flinke" planter som steller seg selv. Putt masse forskjellige grønnplanter innimellom...dekorativt og lettstelt, sier ei som egentlig har null peil her også ;-)

  SvarSlett
 3. Husene nedom oss har rødt tak, mens huset vårt har flatt tak så da kan vi sikkert bare velge som vi vil. noen naboer har svart tak mens noen har rødt....egentlig så synes jeg at rødt er finest;))

  SvarSlett
 4. Anlegging av nye bed er noe av det morsomste - og vanskeligste - jeg vet! Det å få riktige samplantinger er ikke alltid enkelt, heldigvis er det enkelt å flytte rundt på de fleste planter ;) Det ser ut som om bedet ditt passer veldig godt som et steinbed. Masse nyttig om anlegging av steinbed og stauder som er egnet, finner du her: http://www.stauder.net/steinbed.htm

  Lykke til!

  Linnette

  SvarSlett
 5. Vi har hvit lekestue med rødt tak. Riktig nok bare takpapp...men...rødt er fint.

  SvarSlett
 6. Rødt kanskje?:)

  Stauder trenger jeg tips om også, så skal ta en titt på den siden over her:)

  Ønsker deg en flott søndag:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 7. Hei!
  Kom hit og hent planter! Har alltid for mye!!
  I bunn & grunn er de de laveste staudene som har grunnest røtter, men noe vokser over alt! ;)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)