tirsdag 7. juni 2011

Kjekt å få noe i posten :)

Før jeg startet opp med butikk og nettbutikken Fru Rosas Landhandel brukte jeg å handle mye fra nettet. Både klær og ting til hjemmet :) Det har blitt litt mindre handling til meg selv etter at jeg startet opp med min egen nettbutikk,  men å få ting i posten er bare så kjekt :) Synes det er mye kosligere enn å reise til byen på shopping for da er jeg ikke så impulsiv....trenger plutselig betenkningstid når jeg går i en butikk men på nettet så bare bestiller jeg og ekstra kjekt når du skal hente pakken når den har kommet :)Idag kom det mange esker med Green gate varer men ikke alt jeg hadde bestillt kom, så det blir vel en levering litt senere i sommer. Caffelattekopper Naomi beige både de vanlige og de høye. Ildfaste former i blue spot kom også og et nytt påfyll med caffelattekopper i fay white og fay blue. Pluss mye mer :)
Det er viktig å koste på seg selv noen små gleder av og til  og idag kjøpte jeg meg like godt en bukett med yndligsblomsten min :) Pion. I mangel av vaser her i huset så tok jeg denne gang et stort norgesglass og synes nesten det ble finere enn med en vanlig vase  :)
kremt......ikke se på duken....hadde det litt travelt når jeg tok bilder ser jeg :) Men ikke så lett når det er to stk turbo som er litt for interesert i det mammaen driver på med :)Er veldig fornøyd med kjøkkenlampa mi og kommer til å ha to stk av denne over spisebordet i ny huset vårt :))  Venter inn flere lamper fra HK Living og vurderer om jeg skal bestille de inn i blå og sort også. Har hatt disse inne i lys grå og hvit men litt kjekt med flere farger å velge imellom.


Selv er jeg veldig fornøyd med hvit lampe og synes den er både klassisk og flott.Dagen idag har vært veldig hektisk med syke barn og hjemmekontor med mye papir arbeid som skulle ha blitt gjort og ikke minst pakker som skulle bli sendt, men jeg kom i mål. Takket være at jeg har en flink aupair. Har fått mange mailer og forespørsler fra flere som lurer på å starte opp en butikk eller nettbutikk slik som jeg har gjort og spør meg om jeg har gode råd å komme med......vel....ikke begynn.....er det nesten litt fristende å si.......det er sååå mye jobb å starte opp for seg selv og ikke minst så koster det veldig med både tid og penger......Og for dem som tror at det er bare å ta seg ut lønn så blir de nok veldig skuffet tror jeg for det er ikke så lett å starte opp for seg selv og skulle utvide vareutvalget så det blir en butikk med et godt utvalg av mange fine varerOg så kryr det av mange nettbutikker og interiørbutikker rundt omkring så det er ikke så lett å mengde seg og overleve i denne bransjen. Vet om flere butikker som sliter med å få ting til å gå irundt. Selv så har jeg ikke sjnags til å overleve dette hadde det ikke vært for at jeg har en jobb ved siden av som jeg kan få min faste lønn av. Har jobbet ca 70% ved siden av å drive dette her helt for meg selv.  Hadde håpet på å kunne ha Fru Rosas Landhandel som min eneste jobb men har ikke sjangs å få det til.  Men mye av det har jo å si på hvor vi bor. En liten øy der kun fastboende kommer innom for det er sjelden med tilreisende her på øya siden de må ta ferje for å komme hit ut og da er det bare de som bor her som vil komme innom og jeg skulle virkelig ønske at flere ville ta turen innom.


Har for tiden  åpent på torsdager fra 15 til 19 men jeg driver en nettbutikk døgnet rundt og stiller opp på sekundet om noen vil ha eller trenger noe. Håper det kommer mer besøk når jeg har fått utvidet og vil få en litt større butikk. Da kommer jeg til å ha flere dager åpent også. Nå har jeg åpent flere dager også men det blir bare annonsert på facebook. Litt forskjellig ettersom  jeg har en annen jobb også.


Det er mye mer arbeid med dette en hva det kan virke som. Å få tid til noe sosialt er bare å glemme. Har jeg tid så blir det brukt på ungene. og fra de er i seng til jeg går og legger meg en gang midt på natten så har jeg jobbet fremfor dataen i flere timer. Så er det på`n igjen med en gang vi står opp. Ikke noe 8 til 16 jobb som så mange tror det er.....Det er en livsstil......Det kan være slitsomt for alle parter.....Tror kanskje min bedre halvdel kunne tenke seg at jeg ikke drev med butikk døgnet rundt og ikke minst ungene, men sånn er det bare.....Det kommer varer som må pakkes ut.....legges inn på nettet.....pakkes ned og sendes ut.....bestille inn nye varer....fjerne varer fra nettet som har blitt utsolgt.....føre regnskap.......betale regninger.......svare på mailer og teleforner....vil jo være så behjelpelig som mulig......ja å ikke minst PURRE PÅ leverandører som ikke leverer det de skal.........ja sånn går no dagan...............Mye å holde styr på......Men litt stas er det innimellom såklart :)
Som idag da jeg fikk bladet REtt Hjem i posten :)
Ikke alltid en leser et interiørblad og finner varer fra sin egen butikk :)
Klikk på det høyre bildet så  blir det større og se hva du kan få kjøpt hos Fru Rosas Landhandel :)
 artig :)Nå er ungene i seng...Jeg har sprunget som en skytsel fra den ene til den andre og nå kan jeg  konsentrere meg om å jobbe intenst noen timer til før jeg går å finner senga.
Jeg sa vel det at det er mye jobb å starte opp slik for seg selv?  Mest fristende å sette seg ned med å se en film eller gjøre noe annet avslappende.....men avslappning får jeg vel  ta igjen senere :)


Søt liten annonse i Rett Hjem :)
Litt reklame for Midsund også :)
Har mange varer som skal bli lagt inn på nettbutikken.....må vel bare svinge meg irundt :))


Kommer plutselig tilbake med
Nye bilder :))


OG HUSK give awayen som jeg har i samarbeid med LOVE is GREEN !!!! Trekning om få dager !!!

3 kommentarer:

 1. Heisann!!

  Ja det høres veldig hektisk ut,stå på det kommer en dag du får igjen får strevet:)

  Nydelig den lampen din:)

  Gøy med annonsene:)

  Ha en fin uke:)

  Klem linda:)

  SvarSlett
 2. Koselig kjøkkenkrok! Lampa var råstilig!! Fint med norgesglass som vase også!! :)

  Tipser om GiveAway hos meg!
  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 3. Hei. Leter gjennom bloggen for å finne bilder av tallerkenhylla di. Hvor er den fra? Ligner veldig en jeg har sett på bilder i katalogen til Casa interiør, men ser ikke ut som den er i salg der. Skulle gjerne hatt en slik, liker veldig godt at den har både hyller og kroker. ;)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)