fredag 3. juni 2011

Tingtartid.no

Det er rimelig hektisk om dagene. Vi har hatt bursdgasfeiring og bare det tok rimelig lang tid å få huset i stand til selskap. Har ikke akkurat prioritert husarbeid i det siste så når det virkelig trengs så må vi nesten stille mannsterke for å få i orden huset :) Yttergangen har jeg fortalt  om tidligere.....den fylles opp med nye esker for hver uke og før jeg klarer å tømme gangen for embalasje og varer så kommer det enda flere paller med varer levert på døra.......Samtidig så venter jeg på MANGE varer som jeg bestillte inn allerede i desember og som tar fryktelig lang tid før det blir levert. Og fryktlig irriterende med utsettelser hele tiden. Jeg fikk inn flere tapet bøker i forrige uke fra eijffinger  og Pip studio Men jeg har desverre ikke rukket å få tid nok til å sette meg ned og finne ut hvordan jeg ska gjøre det med å legge det ut på nettbutikken. Har hatt flere innom på besøk som har bestemt seg for å tapetisere etter å ha sett i tapetbøkerne,  så om det er flere som har lyst på å låne tapetbøkerne så er det bare å komme innom så er de til utlån :)


Det tar bare en uke å bestillle inn tapeter så jeg burde ha satt meg ned og lagt inn div bilder på nettbutikken så dere kunne få mulighet til å bestille om dere vet hva dere vil ha, men jeg får bare håpe tiden strekker til snart :)Jeg har ikke fått tid til å sette meg ned med flere bestillinger også men skal prøve å sette av mandagen til ny bestillingsdag. Så om noen har lyst på en slik baby/junior seng så må dere ta kontakt iløpet av helgen for på mandag blir det bestillit inn fra Sebra igjen ) Gå gjerne inn på siden og se om det er noe dere har lyst på så kan jeg bestille inn til dere.

Vi har denne i hvitt til en av tvillingene og vi er veldig fornøyd. Senga kan trekkes ut ettersom barnet vokser og den kan brukest til barnet blir rundt 8 år og etter den tid så kan den brukes som sofabenk på barne/ungdomsrommet. Har ikke rukket å blogge siden mandag men har hatt problemer med å få lastet opp bildene og ettersom jeg ikke har så mye tid til alt lenger så mangler jeg ihvertfall tolmodighet til å sitte her og streve med noen bilder. Håper at det nå innen noen få uker er iorden med faktureringsprogrammet på nettbutikken. Da vil dere kunne velge å få tilsendt en faktura sammen med varene så slipper dere å forhåndsbetale. Tror og håper det blir enklere for alle, for det er ikke så lett å skjønne hvem som har betalt hva, for mange glemmer å fortelle meg at de bruker mannens/kjæresten sin konto når de betaler.....vel.....akkurat det er vel vanlig.....men så er det ikke så lett for meg å finne ut hvem det er sin kjæreste som har betalt hva :) Så NÅ gleder jeg meg til dette er over for da blir det å få tilsendt faktura istedet for forhåndsbetaling. Da blir det enklere for de som ikke liker å betale med kort også :)
Nå må jeg bare raske på her, men kommer snart tilbake :)

Send meg en mail til post@frurosaslandhandel.no om det er noe du har lyst til å bestille fra Sebra, så gjør jeg gjerne det .

God helg alle sammen !!!1 kommentar:

  1. Nydelige tapeter fra PIP. Vil anbefale deg å sette opp PayPal som en mulighet i nettbutikken din, da kan man betale med kort enkelt og kjapt og pengene overføres med en gang, det er min favorittbetalingsmetode på nett :) Brukes bla. på epla.no . Du kan lese mer om det på www.paypal.no
    *♥*

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)