onsdag 15. juni 2011

Utpressing? og svindlere.....


Idag har telefonen ringt flere ganger......ja altså akkurat det gjør den egentlig HELE tiden...
MEN idag!!!!!! har en svenske holdt på å ringt meg flere ganger og presentert seg på nytt hver gang, og tredje gangen sa jeg klart ifra at nå anmelder jeg deg!!!...hehe...det fikk ihvertfall stoppet han til å ringe flere ganger :)
Men denne inni hampen til irriterende svenske ringte altså og jeg vil kalle det UTPRESSING!
Han ringte nemlig for å fortelle meg at et annet firma hadde registrert seg som Fru Rosas Landhandel med domenet .com.......hos de da så klart.........MEN jeg kunne få stoppet dette med å betale han flere tusen kroner!!
Jeg har som dere vet eneretten på domenet Fru Rosas Landhandel.no .....


ER det lov å drive med slikt? Ringe og presse folk til å liksom betale så ingen andre liksom skulle bruke det domenet? Jeg googlet litt idag og fikk frem at Nordic domain.....som de kallet seg driver med svindel...Mon tro hvor mange det er som driver med slikt.....sikkert flere som går rett på og punger ut også.....


Arvelig belastet som jeg er med noe som ligner Italienske gener når det kommer til sinne og utbrudd......så klarte jeg nok å skremme den stakars tufsen som ringte hit. Kjenner nesten blodpumpa begynner å stige bare jeg tenker på han....


Men bortsett fra å heve stemmen og skremme "livskiten" ut av denne svensken idag..... ( kom plutselig ikke på noe bedre ord enn dialekt ordet "livskiten"...)
så har jeg som vanlig tatt imot varer og pakket varer....... Fikk denne flotte stolen inn fra Trianon og plastmugge i samme serie som vannglassene og stettglassene. Skal prøve å få lagt ut de nye varene nå ikveld. Plastmuggen koster 225,- vannglassene koster 55,- og stettglassene koster 69 tror jeg det var... Den stilige glassflasken selges 6 stk i en trådkurv til kr 390,- Har fryseren full av bær fra ifjor som hadde vært perfekt å laget saft av og da har jeg planer om å bruke slike flasker :) Litt morsomt å lage hjemmelaget saft og ha de i tøffe flasker. Fin venninnegave blir det også :)De serveringsbrettene kom også idag. I to forskjellige størrelser. Disse vil det ikke bli mulig å få tak i mer for leverandøren skal slutte å ta de inn fra Frankrike for de blir for dyre, så om du vil sikre deg et serveringsfat eller to så ta kontakt.....Litt usikker på prisen ennå, har ikke fått sjekket det ennå , men tror ikke det er en avskrekkende pris :)Denne stumtjeneren kom også idag. Tror kanskje jeg har bare en igjen......dersom min finere halvdel godtar at jeg får kjøpe en slik til meg selv :) Men det gjør han sikkert :) Denne går også ut fra sortimentet til leverandøren og vil ikke komme inn i denne fargen og med disse utskjæringene. Men de har denne i helt hvit, uten utskjæringer fra Harmonie også .Stolen har jeg gått og siklet etter lenge men vi kan ikke ha hvite stoler ettersom jeg har et spisestuebord i brunt som jeg ikke vil kvitte meg med. Men for den som kan ha hvite stoler så er disse sååååååå fine!!!
Disse er bestillingsvare så ta kontakt for frakt og pris på mail post@frurosaslandhandel.noHUsk at imorgen SKAL jeg ha en trekning på give awayen som jeg har i samarbeid med Love is Green. Hjelp Love is Green med å få flere tilhengere på facebook så flere får øynene opp for de flotte lysene, såpene, hudkremene som de har.

Imorgen kveld blir det trekning og 3 vinnere blir trekt ut!!!!!
Hiv dere rundt og del link på blogg og profil på facebook og få flest mulig med. Skriv kommentaren på at dere er med her inne på bloggen og ikke på veggen på sidene våres.


Lykke til!!

Det koster dere bare 2 min ekstra
å dele siden og bli tilhenger på sidene våre


Så hører dere fra meg i morgen kveld!! Lover :))2 kommentarer:

 1. Hei!
  Er innom og leser litt hos deg stadig vekk... men er dårlig til å legge igjen spor dessverre.

  i forbindelse med "telefonterroren" du har vært borti i dag:
  http://www.telefonterror.no/21543237
  KAsnkje du finner de her??
  En nyttig side hverfall for oss som driver eget firma!

  Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 2. Uff,ikke kjekt slike ting:( Det er nok flere svindlere der ute enn man aner!

  Klem

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)