torsdag 11. mars 2010

Danse mot vår......*nynner*

VÅREN har kommet:))).......Den irriterende SNØEN og vinteren som har vart litt for lenge er over.....satser vi på:))


Kunne egentlig ha skrevet Del 2 av å bo uti huttiheita idag....for Fru Rosa følte seg som en bygdatulling idag da tvillingene endelig hadde sovnet...og mammaen burde ha deiset seg ned i sofaen og hentet seg inn etter to netter med lite søvn.... men så tok hun heller på seg den gamle BOBLEjakka si og tok med seg kameraet sitt ut....




For å ta bilder av VÅREN nemlig og for å få litt vårstemning:)).......Heldigvis så gikk turen "bare" rundt husveggene her.......





Men når Fru Rosa omtrent krester seg ned på alle 4 for å ta bilder av noen påskeliljer og snøklokker som såvidt har begynt å spire, så bør bjellene begynne å ringe for om hun ikke skal vurdere å bli medlem i Bygdaorginalenes landsforbund....under katagorien "de som aldri skifter ut boblejakka si"





Bildene ble ikke bra heller:)) Men litt vårstemning ble det:))
Nå får vi bare håpe at værmeldingene for helga ikke stemmer, for det har faktisk blitt meldt snø....og det vil vi ikke ha!



GOD HELG)))

3 kommentarer:

  1. Å! Vår! Så herlig. Her daler snøen tykt fra himmelen. Det er meldt masse snø i helgen, så her er våren langt unna ennå. Kos deg med våren som banker på. :)

    SvarSlett
  2. Snøen kom igjen idag:((

    Idag fikk jeg pakken fra deg:))) Tusen takk!!! Kjempefin gave:)))

    SvarSlett
  3. Tusen takk for hilsen hos meg:o)
    Herligheten så vårlig og deilig det spirer i hagen din da ♥ så deilig!! MEN, ja, de spår mer snø - ekke mulig! Huff, nå er det nok!

    Nydelige de GG eggene, og så fint du hadde plassert de ♥

    God fredag...

    Klem Line

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)