fredag 11. februar 2011

Fått ny header, flere putetrekk og en blomsterbukett. Herlig med fredag og helg :)

Herlig med fredag og HELG !!!
Nå skal vi bare nyte fredagen med god mat, snoperi og korslaget.
Har fortsatt ikke fått noen nye varer og begynner nesten å lure, men ringte for å forhøre meg om noen lysekroner idag....og hadde jeg ikke ringt så hadde de oversett bestillingen min til de fikk inn nye lamper i slutten av mars, men heldigvis så får jeg de sendt nå snart. De ble litt paff når de fant orderen min og den var fra oktober !! og ikke fra messen....så med min uflaks så har de som bestilte på messen fått sendt sine varer mens mine hadde de tenkt å vente med:) Ja det er bra alt går på skinner :)
Klokken som dere ser på den nye headeren min får jeg ikke inn igjen før i april, så ting tar tid :)
Kjøpte en bukett til meg selv idag. Store fine buketter til bare 59,- kr på Rema i Molde."Løperen" er to koppehanduker fra Green gate... mønsteret heter Maggie Yellow og er nytt fra Green gate.
De koster 59,- kr pr stk og de ligger inne på nettbutikken under NYHETER:)
Jeg  fikk en stor overraskelse i posten en dag. Jeg fikk nemlig en pakke i posten med
 tre nydelige putetrekk .
Her har to av de fått plass, men bare for anledningen. Tør ikke å ha de fine putene på kjøkkenet :) Ann Berit med bloggen kreativeann.blogspot.com som har sydd putetrekkene. Kjempefine!!! Tenk å være så snill å gi meg 3 fine putetrekk :)
Hun har laget en blogg der hun legger ut alt hun syr og lager så dere må ta turen innom og se så mye fint hun har der. Jeg har faktisk to symaskiner, men mangler tid for å sette meg ned å sy noe....Men ting tar tid og det er MYE jeg skulle ha gjort som jeg ABSOLUTT ikke får tid til...Har f.eks lenge tenkt at jeg skulle få meg en ny header, men dagene mangler litt for mange timer har jeg funnet ut.Mens jeg venter på et lass med nye varer så får jeg bare ta nye bilder av de varene jeg allerede har inne på butikken . Tror kanskje de hjertene ikke er lagt inn på nettbutikken ennå...... bare det å legge inn varer på nettbutikken er et kapittel for seg....Mye kluss....og jeg tror jeg har lagt inn varene, men så kanskje kommer ikke varen opp i det hele tatt....eller så vil ikke bildet bli lagt ut....Har hatt litt problemer med å legge inn nye varegrupper, samt at green gate gruppen er det noe kluss med, så jeg får bare håpe jeg får det til  når NYHETENE fra green gate kommer.....de skulle egentlig ha kommet for to uker siden, men det må selvfølgelig gå på skinner her også :)).....den var litt ironisk altså om noen ikke skjønte det ;)

Er jo så flott at alt går som det skal :) og at en slipper å etterlyse varer og slikt :)Å ha to ett åringer i hus er nok ene grunnen til at jeg ikke får gjort så mye som jeg burde ha gjort. Men har nok å gjøre ihvertfall. Å komme seg opp på bordet er nemlig det som er artigest for tiden. Ikke så rart kanskje når mammaen i huset må plassere så mye rart oppi kjøkkenhylla :)
Nå har kaninlenka fått plass og det tok ikke lang tid før den ene linselusa hadde kommet seg opp på bordet for å studere de nærmere :)

Men det var kanskje litt lurt å ha noe i hylla som ikke kan bli ødelagt :)
Har vært på nippet flere ganger at kaffekopper eller skåler har blitt kastet i gulvet, men har blitt reddet i siste sekund.


Veldig fornøyd med lampa mi fra Hk Living. Når vi får større hus og kjøkken så er det stor fare for at jeg skal ha TO slike lamper over spisebordet :)

I midten av mars kommer varene jeg har bestillt fra Miss Etoile :)
Disse Caffelattekoppene er fra Miss Etoile og vi bruker dem faktisk til melkeglass!
Nå har vi sikkert knust 1000 glass fra Ikea og disse krusene har vi funnet ut tåler mye mer:)

Den lille fløtemuggen ligger inne på Salg på nettbutikken og koster bare 49,- finnes i grønn og rosa tror jeg....tror det er tomt for blå. Har også noen skåler igjen fra Miss Etoile. Søte skåler som kan brukst til mye. Både dessert, snop eller kanskje brukest til alt tilbehøret når en skal ha taco :)

Har dere kanskje lagt merke til at jeg har fått en ny header i bloggen ?
Jeg har tenkt lenge at jeg skulle lage meg en ny, men så mangler jeg "litt" tid. Så denne headeren var det mammaen til Nina i Paradiset som laget til meg :) Den ble kjempefin!!!

Tusen tusen takk Grete :)))Linselusa klarte selvefølgelig å snike seg med på dette bildet også :)
Nyyyyydelige puter!!!! Ikke sant??!?

Tusen takk Ann Berit!!
God helg alle  sammen!!! Nå skal jeg se korslaget:)
Husk å dele linken av industrilampa og inviter flere venner :)

Tror folk begynner å bli lei av sånne "liker" sider...virker slik, men nå vil ihvertfall en heldig person stikke av med den tøffe lampa mi på søndag når jeg skal trekke ut en vinner :)

Fortsatt mulig å bli med i konkurransen :)

tvi tvi :))


5 kommentarer:

 1. Hei!

  Så fine bilder♥ Du har det kjempefint! Og de kaninene var jo bare kjempesøte:)
  Ser at dere skal bygge hus. Gratulerer og lykke til:)

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 2. Jeg simpelthen elsket den headen din med den nydelige koppen, Ann Elin. Men den nye er vel så fin. Forstår at du og Nina er gode venner, er jo blitt så glad i henne, og i deg og. Du og, har så mange vakre ting, og bloggen er kjempefin. De krusene er så nydelige, men jeg kan ikke bestille noe for jeg reiser til Spania om kort tid. Men til sommeren skal vi til Molde for å besøke Nina og butikken hennes, så da håper jeg at vi også får besøkt deg. Det hadde vært veldig koselig. Ha en fin helg.
  Klem fra Kirsten Reinertsen

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder og nydelig header :-) Ser ut til at du er godt rustet for en god helg! :)

  SvarSlett
 4. ja nydelig header du har!
  de små vil gjerne klatre over alt, og ta alt de ikke skal.. hehe har selv ei jente på 11mnd..
  :)
  kjempe koselig kjøkken du har altså, helt nydelig!

  la meg til som følger her:)

  håper forresten at bestillingene dine kommer snart og at det blir slutt på klusset!

  klem

  SvarSlett
 5. Hei Ann Elin..
  Så utrolig koselig hos deg og den lampen var jo bare så digg:)))
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)