lørdag 26. februar 2011

Vårstemning ......


I dag har vi vært litt ute i hagen og koset oss. Det har gått opp for meg at nå er det ikke lenge igjen til vi skal få oss et større hus, så vi får rom til hele gjengen og bedre plass..

Ble nesten litt vemodig oppi det hele.....For vi har det så fint her...veldig fin utsikt og skjermet tomt og hage.....men det hjelper ikke når vi er seks personer som bor her....Slik vi har bygd ut huset nå, så er det perfekt til 4 som kan bo her....og da vil  det være et ekstra rom til enten kontor/gjesterom....Så istedet for å legge sammen hundreognitten klesplagg som ligger i en haug oppå vaskemaskina...(nyvasket altså) så kledde vi på oss og gikk ut i hagen.  


Kameraet ble selvfølgelig med  ut :)
Tok med oss den søte dukkevogna og dukka ut for å trille....


Ikke store frøkena, men koser seg med å leke med dukka si og styre litt med dyna og puta:)) så rart det skal bli å begynne på nytt....ordne til ny hage....Ikke LITE arbeid som ligger bak å ordne til en hage.....tar noen år det....og vi har brukt mye arbeid på hagen vår.Og mye har vokst...denne hortensiaen var liten da jeg kjøpte den for 7-8 år siden.....tror det var noe av det første jeg kjøpte når vi kom hit....Hadde de noen år i store krukker, men så måtte jeg plante de om så de skulle få nok næring.


Nedenfor trappa på solplassen vår var det en jordbæråker...eller potetåker...husker ikke helt, men vi gjorde den om til plen ihvertfall :) Da vi tok over huset var hagen full av kjendisbrunsneglen...og det krydde av dem....Fant en til og med på stua en dag vi hadde latt verandadøren stå åpen.....koslig :)
Men nå er det ikke mange igjen av de....heldigvis :)) Vi har hatt mange snegleplukke-runder ute i hagen. Kan tenke meg at alle blomsterbeddene vi tok bort fjernet nok mange av brunsneglene :)
Vi har fjernet fem store blomsterbedd og prøvde å ta vare på mange av plantene, men fikk bare til å redde en rhododendron....en liten mørk lilla....pupur farge...veldig spesiell... og noen små rosebusker, og noen få stauder.....Der og da var det om å gjøre å få det bort....og så angret jeg etterpå på alt jeg kunne ha prøvd å tatt vare på.....typisk meg....
Utsikten fra verandadøren vår :)) Kan ikke klage på den :))Kjekt å ha stor veranda å leke på :))Kom på at jeg har nesten ikke tatt bilde fra den ene siden på huset, så solbærtrea og ripstrea har nesten ikke blitt tatt bilder av. Tror vi har sju trær til sammen, pluss to busker med stikkelsbær. Lenge til vi kan få så store solbær og ripstrær i den nye hagen vår...


Idag har alenetilværelsen begynt igjen og den kommer til å vare i 5-6 uker...
Tørketrommelen har ikke fungert idag, så alt er som før. Jeg satte på tørketrommelen idag tidlig og den har surret og gått i hele dag.....varslet om at den er ferdig og jeg har måtte sette den på gang på gang.....men tørt ble det ikke......Begynner nesten å lure på om fiskeren holder på med husmorterror....merkelig at dette skjer hver gang han reiser ut på sjøen...må vel bare dra frem tørketrommelen ikveld da og se om jeg får den til igjen......jada.....tilværelsen som alenemamma, elektriker,blekksprut (får snart 8 armer) vaktmester, megler, sykepleier, husmor, butikkdame og snart tilbake som sosionom tilværelsen har begynt.......gi meg en mann som hadde klart det ;)


Unnskyld :)) kan hende det finnes noen få unntak :)
Har vært baker idag også og baket  supergode boller :) Så lettvint å bake med kjøkkenmaskin:)
Rimelig fornøyd :)

Det vises godt på stua at 4-5 unger har lekt her idag, så nå må vaskekjærringa frem.
Fortjener nesten et halvt glass med rødvin etterpå :))


God Helg:))


4 kommentarer:

 1. Så utrolig flott utsikkt dere har der dere bor. og så deilig uten snø, her er det vell ca 40 cm snø.
  Lykke til med ny hage, morro å planlegge og plante nytt, men mye arbeid også.

  www.trollstien.com

  SvarSlett
 2. Sååå koslig å see fine bilder av våren , flott du har det, ikke minst det utrolig nydlige utsikten du har,. utover vannet, her er det 2 merter meter med brøyte kanter. kos dere med våren og hagen ...

  SvarSlett
 3. så koselig dere har det! og flott utsikt!

  SvarSlett
 4. herregud.. nå ble jeg nesten litt sur.. enda snøen her kunne forsvunnet også.. men det ser mørkt ut.. her hos oss er det vel 1 meter med snø minst.. å enda snør det veldig godt.. snødd nå i tre uker i strekk omtrent.. bah..

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)