lørdag 19. februar 2011

Mye bedre å utsette til senere det du ikke orker å bruke tiden på idag :)


Nytt ordtak....for her går det sjelden etter planene. Huset ser ikke ut...vi skulle både rydde og vaske igår....Vi skulle ommøblere rommet til tvillingene også, men fikk ikke gjort det heller..så nå står det bare tre senger der inne og den ene skal bort. Om noen er interesert i en stokke grindseng så ta kontakt :) Har også stellebord i samme serie til salgs om noen trenger det også :) Vi trenger ikke å ha stellebord lenger nå når de har blitt så store :))Skal få det rimelig :) Stokke serien er veldig dyr men jeg vil bli kvitt det, så bare ta kontakt om det er av interesse :)
Så mens vi bor trangt i et hus overfyllt av møbler  så får vi bare glede oss over at det er ikke sååå lenge til vi får oss et større hus og mens vi venter så kommer jeg til å drømme og planlegge hvordan huset skal se ut innvendig. Gleder meg enormt til å få bedre plass :)
Om noen skulle ønske å lese en blogg om et rotete hjem med sofaputene slengt på gulvet, klær slengt overalt og brødskivesmuler over hele gulvet så kan jeg kanskje revurdere å ha en blogg om det. Gulvet på stua er fullt opp av leker...kjøkkenet er overfyllt av skitne kopper og tallerkener og med mer mat under bordet enn ti fugler hadde klart å spise opp.... jada...nesten da....men rot får være rot idag....så får vi satse på at vi orker å rydde i morgen :) 
Mye bedre å utsette ting til imorgen enn å kaste bort mer tid idag :)

Dette speilet her er kjempefint og stort!! 135 x 145 cm !! Hadde blitt kjempeflott over en hvit sjenk!!! Og med det maleriet så ble speielen veldig unik. Litt kjekt å ha noe som ikke alle andre har. Speilet koster litt men det er også med på å gjøre at du ikke vil finne det i alle hjem og nabohus :)
Mye av møblene vi har hjemme er møbler som kan bestillest hos meg, så det er bare å ta kontakt så kan dere få se de møblene jeg har. Men om en finner noe en liker så er det ikke allid behov for å måtte se møbelet før en bestiller:) Jeg har selv fått møbler sendt fra østlandet etter å ha sett de i en katalog og fikk det levert på døra:) Tv benken vår ringte jeg til en butikk i Ålesund og hørte om de kunne skaffe, selv om jeg bare hadde sett den på bilde før og ikke i virkeligheten, men de var verdt sjangsen :))
Nå holder jeg på å vurdere om jeg skal bestille et gammelt skap fra den leverandøren jeg har fått som bare selger gamle møbler og antikk:) Da er sjangsen mye større i å få noe som du ikke vil finne igjen hos naboen :) Det er ene grunnen til at jeg liker så godt å dra på auksjoner og bruktmarkeder for å finne gamle skatter som ikke finnes overalt :)Nå har jeg tenkt å bare slappe av....rett og slett bare utsette enda mer til imorgen ...eller neste dag :)
Kan ikke bare stresse og kave hele tiden. Rydde frister å utsettes kanskje til mandagen også...vi får se :)

God helg alle sammen !!
Og gå inn på nettsiden og se alt det fine som har kommet inn :) Og mer kommer neste uke :)
6 kommentarer:

 1. Hi hi ja det var ett virkelig flott ordtak ;))
  Hiver meg på den!!♥
  Nydelige bilder du deler!! Så lekkert ,)
  Kan tenke meg du gleder deg til større plass ;)
  Nyt av en avslappende helg og koos deg masse!!♥
  Klemmer Anki

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte tapeter du har. Er det ikke herlig å drømme litt om nytt hjem, og planlegge? Kos deg og ha en gog helg. Husk at leker er ikke rot, det er miljø, og ryddingen tar du når du har ork. Det forsvinner, ikke selv om man kunne ønske det av og til.
  Klem fra Kirsten Reinertsen

  SvarSlett
 3. Akkurat det jeg trengte å høre i dag....solen står på noen vinduer som har guiness rekord i finger og snuteavtrykk og rooooper på å bli vasket.Ja...det gjr i grunnen resten av huset også.Men jeg er nyoperert i skulderen og kjenner at jeg ikke kan gape over for mye,så det var godt å lese at det er flere enn meg som utsetter litt!!!Får prøveå trøste oss med at det forsvinner ingensteder,hihi ;P
  God Helg:))
  toveklem:)

  SvarSlett
 4. Heisann!!

  nydelige ting det her:)

  Kjenner meg igjen i rot og kaos,er viktig å bare koble ut litt innimellom,så får en alltid ryddet opp i det:)

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. Hei hei ! Her var det mye fint ! Kjempe fin blogg. Elsker de tapetene. Har du sett Laura Ashley sine tapeter? Har så masse lekre tapeter. Ikke så dyrt heller merkelig nok. Har nettopp tapetsert stuen min m tapet fra L A, anbefales på det varmeste :)

  SvarSlett
 6. Hei hei ! Her var det mye fint. Så flott blogg du har. Har du forresten sett tapetene til Laura Ashley ? Utrolig mange flotte tapeter, og prisen er heller ikke så verst. Har nett tapetsert stuen m tapet fra LA, og kan anbefales på det varmeste. Vennlig hilsen fra Merete :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)