fredag 18. februar 2011

Noen sommerbilder fra hagen

Sitter og prøver å finne frem fine bilder fra hus og hage.
Vi skal selge huset vårt innen ett år og tenkte jeg kunne finne frem fine bilder og vise frem på bloggen:)Tenkte jeg kunne begynne med hagen først og så kan jeg finne bilder og vise fra huset senere.Vi har en stor hage med to fine verandaer og ikke minst veldig fin utsikt :)


Vi har gjort veldig mye forandringer med hagen siden vi tok over i 2003. Vi har plantet om hekken rundt huset. Tatt vekk mange blomsterbedd. Rett og slett forandret alt. Laget flott uteplass, bygd både lekehytte og utebod begge på 15kvm.


Lekehytten er ikke helt ferdig, Mangler ett strøk maling både utvendig og innvendig, men det må vi vel klare å få til nå i vår :) Uteboden som plutselig ble gjort om til butikk, har blitt en veldig fin bod med hvitmalt panel på veggene og hvite gulv :))

Fin blåfarge på døra til lekehytta :)

I sommer fikk vi lagt skikkelig tak på lekehytten og det ble mye finere :)Vi skal få takstmann på besøk i neste uke og det blir spennende:)  men vi vet heldigvis om flere som er interesert i huset, så vi kommer ihvertfall til å få solgt det:) Hadde vært ekstra kjekt om det var noen vi kjente så vi kunne komme på besøk av og til :) Blir nok litt rart å flytte fra huset vårt. Har mange minner og ikke minst mye arbeid er lagt ned.  Skal få scannet bilder fra da vi tok over huset.....mildt sagt store forandringer.....både utvendig og innvendig.....Litt artig å se forandringene som har skjedd også :)
Men huset er nok for lite for oss. Vi er 6 personer og har bare 4 soverom og lite lagringsplass....driver jo "bare" en butikk og nettbutikk som krever sitt :)) Men for en familie med maks 3 barn og som ikke driver nettbutikk og ikke  er avhengig av å ha et stort lager, så er nok huset mer enn stort nok :)
Huset vårt har for øvrig to bad, stor yttergang på 25kvm, stor stue, kjøkken på 12kvm og med et vaskerom vegg i vegg med kjøkkenet på ca 7kvm, soveromsgang og 4 soverom. ca 136kvm på hele huset.

Jeg får komme med skikkelige bilder av huset innvendig, rom for rom senere :))4 kommentarer:

 1. Hei! Så utrolig fint dere bor! :-) Men skjønner jo behovet for mer plass, med egen nettbutikk og greier ;-) Artig å se den fontenen i den flotte hagen deres. Mannen min selger all slags sånn hagedekor, deriblant sånne fontener, så den kjente jeg igjen tvert. Regner med at det vil gå greit å få solgt dette stedet, det er rett og slett vakkert! Lykke til, og ha en fin dag!
  Klem, Turid

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se bilder innvendig. Hage og alt bare helt skjønt.
  Klem fra Kirsten R.

  SvarSlett
 3. for noen utrolige bilder du viser oss, nydelig! og ikke minst fantastisk beliggenhet! God helg til deg fra meg :-)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)