torsdag 29. april 2010

Bilder på veggen og litt vakum....

Idag har faktisk vært en veldig EFFEKTIV dag:)) Vi har vært i Ålesund på lekeland, Jeg har handla litt og jeg har vært på frisøren:)) Vært innom jobben og hilst på gjengen....baka kake til Mr Fisherman som har bursdag imorgen...Og så har jeg putta dyner og puter i VAKUM poser og fått dem flate for lettere oppbevaring:)) Litt artig...bare så vidt jeg klarte å presse ei dyne og ei pyte inn i posen og så brukte jeg støvsugeren og fikk ut lufta på posen, så hele posen ble FLAT :)) Kjøpes på Biltema for 49,- kr for 2 poser. Genialt for oss som ikke har så mye lagringsplass.  ( vel....kanskje litt selvforskyldt akkurat det med lagringsplass siden jeg lider av shoppinggalskap)

Og så har jeg fått tatt noen bilder av veggen ute i gangen, der jeg holder på å henge opp bilder....ikke helt fornøyd, har flere bilder jeg skal henge opp, men har ikke blitt helt enig med meg selv på hvor jeg skal henge de og om jeg er helt fornøyd med de jeg har hengt opp....


Nå skal jeg og Mr Fisherman faktisk sette oss ned med snop og Film! fy skam...der sprekker slankekuren igjen...essa...men må nesten få kose meg litt idag når jeg har blitt så fin på håret:)) Vi skal se Avartar....den skal visst være bra:)) Får håpe det da:))
7 kommentarer:

 1. så flott bilde vegg!!
  Ha en god natt
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Kjempefin vegg du har laget. Jeg planlegger en bildevegg selv, men har ikke kommet så langt her i heimen.

  Klem Elizabet

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig vegg! Så kos med samling av bilder.

  Håper filmen var bra, viktig å kose seg litt iblant :)

  Ha en flott helg!

  Tove

  SvarSlett
 4. Fin vegg! Ønsker deg ei fin helg!

  SvarSlett
 5. Veggen ble kjempefin. Vakuumpose på Biltema sier du? Hm, tror jeg må dit å se. Skulle ha pakket noen dyner jeg og. De tar jo så enormt mye plass.
  Ha en god fredag :)

  SvarSlett
 6. HEI♥
  Så kjempe fin bildevegg:)
  Vakumpose frå biltema trur eg jammen eg må kjøpe!Takk for tips;)Leikeland i Ålesund tenkte vi å prøve på laurdag,då eg skal ha ei tur innom Plantasjen..
  God helg ønskast til deg frå meg♥
  Sååå masse flotte bilder nedover bloggen din♥
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 7. Kjempe flott bildevegg...
  Takk for tips ang vakumposer på Biltema! :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)