mandag 5. april 2010

Påsken er over og følelsen av SOMMER er her :))

Idag har det vært veldig fint ute:)) Sol og følelse av SOMMER:))
Hagemøblene har vi også satt frem;))En IRRITERENDE doning i hagen er trampolina...Den har vi ordna til idag og den har allerede skapt krangel mellom den ene og den andre...Jeg gleder meg nesten til den blir ødelagt så jeg kan kvitte meg med den og så blir det GARANTERT ikke kjøpt ny!!Ble omtrent uglesett av enkelte når jeg sa jeg ikke ville ha trampoline, men desverre så ga jeg etter presset i fjor sommer....mest fordi jeg da kan ha bedre kontroll på trollungene...så derfor er den så fint plassert utenfor stuevinduet og verandaen så vi kan følge med på når de bruker den....skikkelig fin ja...Ser nesten ut som jeg har skaffet meg en UFO også, men det er faktisk en black design lysestake.....og jeg som trodde jeg ikke likte black design...;)Men når en kjører nordover på påsketur og har hver time en stopp innom hver bensinstasjon en ser langs veien og ALLE bensinstasjonene nord for Molde har black design så blir en nesten litt ambivalent og synst det er fint alikevel:))Jeg kjøpte bare 4 lysholdere, men det er plass til 9 og kan bruke både telys og stearinlys;)
Morelle "treet" mitt ble "kastet" ut på hverandaen etter at vi skjønte hvorfor storebror var så rød og irritert på øynene..Så hele stasen med vase ble plassert på verandaen:))Og når vi er inne på FRUKTRÆR så skulle jeg ønske at jeg fikk et lite kurs i hvordan en skal beskjære plommetre....Vi har tre plommmetre på rad og rekke og det ene treet etter det andre ser nesten forferdelig ut...og det samme med roser.....Jeg får finne frem hagebøkene og lese litt;))....Til slutt så må jeg vise tallerkenhylla som vi drasset med oss hjem helt fra Nord-trøndelag....På vårt lille kjøkken ble hylla nesten litt for stor..?..men er veldig fin, så nå har jeg en passe fin unnskyldning til å begynne å samle på servise og kopper fra pip;)Mannen i huset som plasserte noen av kokebøkene våre i hylla...nesten flaut...faktisk noen av kokebøkene har jeg ikke åpnet opp og sett i engang;)....kanskje de blir brukt nå når de står fremme ?;)
Årets siste påskebilde herfra er av de to søteste påskekyllingene jeg har sett;)) Storebror og miniRosa som laget de i barnehagen ifjor;))
Nå får jeg sette meg ned og studere beskjæring av trær:)) og så får vi håpe at Mfk vinner ikveld;))

5 kommentarer:

 1. Har bensinstasjonene Black Design??

  Beskjæring:
  1. Alle grener som går innover i treet
  2. Alle grener som krysser seg
  3. Tynn ut der det er for mange, og prøv gjerne å skape en viss balanse....
  Husk at det skal komme mest mulig lys inn i kronen!
  Hilsen hun som satt oppi alle de gamle rosehagtornene i Storgata forrige vinter og beskjærte!

  SvarSlett
 2. Takk for råd:))))) Det eneste jeg visste var at det skulle komme mest lmulig lys inn til kronen;) hehe...men ikke peiling på hvordan;)

  Hehe...ja det er noen som har det:)
  På Høylandet er nesten halve statoil butikken black design;))

  SvarSlett
 3. For en fantastisk fin uteplass du har!! Du har ikke vist den frem i et eller annet interiørblad? Bare syns jeg har sett den før, men kan jo hende jeg har sett bloggen din før og! Trampoline er en av de tingene vi ikke skal ha, men den har så absolutt fordeler og..

  Husk å sjekke hvilke trær du skal vente til høsten med å beskjære, ikke alle tåler beskjæring nå, blant annet morelltrærne! Epletrær vet jeg kan beskjæres nå!
  Kjekt å være to til jobben; en i treet og en på bakken som har oversikt!
  Vil også tilføye at alle grener som går rett opp kan kappes. Grener skal vokse ut til sidene men får sår om de gror inntil hverandre! Er det mye som må beskjæres bør du skåne treet og vente med noe av det til neste år, så treet ikke blir "ribba" og utsatt for sykdom.
  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Hei og takk for hyggelig kommentar om lekebuksa til vesla mi :)

  Så fine utebilder!! Deilig å kunne være ute og ordne. Her har også utemøblene blitt funnet fram, nå venter vi are på varmere vær!!

  Trampolina er en stor stygg sak ja!! her er det bare storejenta vår som bruker den så ingen krangling (enda) og i år skal den stå på en grusplass ved låven slik at vi kan se den fra stua og slipper å flytte den rundt på gresset. I fjor stod den ved kjøkkenvinduene (da var jo jenta vår mindre også) og ødela hele inntrykket av huset ;) hehe... gjem den bort!! ;)

  :) Ann K

  SvarSlett
 5. For en kjekk blogg du har. Masse inspirasjon. Jeg lengter også etter sommeren og har begynt å pynte til sommer innendørs. Ute er det vår og jeg koser meg når jeg kan sitte å rote i jorda. Gleder meg virkelig til det blir litt varmere slik det kan plantes. Klem fra Elin:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)