fredag 16. april 2010

En kommode til takk:))

Takk for fine koslige kommentarer dere legger igjen i bloggen min:) Koslig å få kommentarer. Hadde ikke trodd at jeg kom til å begynne å blogge når jeg skulle bli hjemmeværende "frustrert" frue med med 4 barn fra 8mnd til snart 7 år:))


Men  på dagtid når de to eldste er på skole og barnehage og jeg er hjemme med tvillingene, så har jeg god tid til å sitte her og kose meg:) 


Når tvillingene skal sove på dagtid så er det så lettvint å bare holde seg hjemme og legge de i senga når det er sovetid og da kan de sove i opptil 2,5 til 3 timer og da Prioriterer mor en kaffekopp og pc, fremfor husarbeid og andre (u)fornuftige gjøremål :) Eller sitte her på kveldstid etter at alle er i seng:)
Men jeg STORKOSER meg her inne i blogglandia og får masse INSPIRASJON, gode tips og ideer på ting jeg kan gjøre her hjemme hos oss:)
Og hvorfor jeg gidder å blogge?
Vel....kanskje fordi jeg ikke tar meg selv så høytidlig?


Og vi er forskjellige alle sammen:) Vet at mange synes det er helt på bærtur å være SÅ interesert i Hus og Hage, men en interesse er aldri dum.....samme hva det måtte være.......så sant det ikke går ut over andre da;)


Om jeg er så heldig å leve til jeg blir pensjonist, så kommer jeg nok helt sikkert til å ha denne interessen....Garantert:)) .kommer vel til å bli den plagsomme mor/ svigermora som skal blande meg borti hvilken tapet eller møbler ungene skal kjøpe:)) Eller hvilken løsninger de må ha på huset sitt osv;))


Men sånn er det å ha interesser:)) Men om det er kulepenner, hester, Donald blad eller hva det nå måtte være, så er det uansett veldig morsomt å ha noe en VIRKELIG intereserer seg for, selv om andre ikke vil forstå det:)

7 kommentarer:

 1. Heisann :)

  Så fin blogg du har!

  Ang det å linke til en giveaway... Det jeg gjør er at jeg går inn på bloggen som har giveawayen, så høyreklikker jeg på bildet til giveawayen og velg "kopier bildeadresse". Deretter går du på bloggen din på utforming og legg til sideelement. Velg bilde. Så velger du ikke fra datamaskin (med mindre du har lagret bilde på dataen din) men du velger fra internett. Lim inn adressen du kopierte. Deretter ser du det står over bilde "kobling" der kopierer du linken til giveawayinnlegget. Trykk lagre også skal det funke :)

  Når det gleder tre kolonner kan du se her (Når jeg gjør det for andre bruker jeg ofte bare kopiere min kode):
  http://www.frumaela.com/2009/11/bloggtips-lag-en-3-kolonnersblogg.html - Den er hentet fra http://moseplassen.com/

  Lykke til :) Og spør om det er noe!

  SvarSlett
 2. Oss vil gjerne ha dej til svigermor!!

  SvarSlett
 3. Haha....takk det samme, silje:)))


  Takk for tips Fru Mæla;)) Jeg skal prøve meg frem og se om jeg får det til:))

  SvarSlett
 4. Hei! Eg held heilt med deg i prioriteringane dine eg! Eg synes bloggen din er så forfriskande,ærleg og lite sjølvhøgtidleg.
  Hadde eg vore nybakt tvillingmor ein gong til er ein ting sikkert, eg skulle ha slappa meir av og ikkje stressa slik med husarbeid og mine eigne forventningar om å være ei "perfekt" mor og husmor!

  Ha ein fin dag og ei god helg!
  Klem frå Innsida!

  SvarSlett
 5. Lekre kommoder, flere der jeg gjerne kunne ha tenkt meg, ja! Ønsker deg en riktig fin helg! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Hei :)

  Å ha kvalitetstid med kaffekopp og pc er vel lov når barna sover?! ;) slik er det her også nemlig... Men lillemor får ikke lov å sove mer enn en time om dagen for da slipper vi å styre så altfor mye om nettene :) Hun er rett og slett ikke noe sovebarn (storesøsteren var det derimot ;) )

  Visste ikke at du hadde 4 barn jeg, men visste jo forsåvidt om tvillingene. Vi ønkser oss 4 barn med tiden :) Jeg er sikker på at vi er "uheldige" og får tvillinger når vi prøver på nr 4 slik at det blir 5 barn. hehe. Mannen er mest bekymret for om alle barna blir jenter. Nå har vi bare 2 jenter og kan le av alle bekymringene så får heller tiden vise hva det blir til :)

  klem

  SvarSlett
 7. Love this chest of drawers collection, try to visit my website too.
  Thanks!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)