tirsdag 27. april 2010

Jeg fant jeg fant:))

Idag har jeg ikke fått gjort så mye som jeg egentlig hadde PLANER om å gjøre.....Men jeg skal ikke klage, for etter jeg stod opp med eldstemann og MiniRosa og fikk gitt tvinselusa mat...


Så gikk jeg og la meg igjen, mens Mr fisherman tok seg av tvillingene....og den som faktisk lå helt til kl 12....var meg:)) Jammen godt med en slik sløvedag også:))


Så når jeg endelig var oppe igjen så fikk vi hengt opp de to fine bildene vi kjøpte i helga og som fikk plass over skatollet mitt i stua:))


Ene planen jeg hadde idag var å begynne å male noen hyller jeg har liggende, men kom ikke så langt ....får se om jeg klarer å gjøre mer fornuftige ting imorgen:)


Men jeg fikk faktisk malt litt ute på huset:)  Har vel skrevet her før i bloggen min at vi ifjor fikk hjelp i å male nesten hele huset...utvendig...nesten helt ferdig, men så oppdaget vi at vi hadde kjøpt feil maling underveis og huset fikk derfor første strøk med to forskjellige antikk farger...en nesten helt hvit....og den mer gule...antikk hvite...


Og selvfølgelig ble det kjøpt inn litt for mange liter av den antikk hvite....så da blir det vel til at vi går for den fargen da....selv om jeg helst vil ha en hvitere farge...


Selv om jeg HELST vil ha et hvitt hus, så skal jeg innrømme at i solskinn, så blir et hvitt hus veldig LYST og "mysende"....må nesten ha solbriller på når en ser på husveggene:))) vel.....jeg kan trøste meg med det, siden jeg ikke får viljen min og vi skal gå for antikk hvit;)) Vi får heller male HELE huset hvitt neste gang det skal males;))


Det fineste hadde vært å malt hus og vinduslister i samme farge, men nå får vi male vinduslistene i en hvitere farge.....skal ihvertfall få viljen min der;))


Er så fornøyd med bildene jeg kjøpte:))) Og så artig den dama var som jeg kjøpte dem av. Hun var så glad i bildene at hun ville at jeg skulle ha dem, for hun trodde på at da kom de til et GODT hjem:)) Det var jammen litt av et kompliment:)) og hun ga meg flere hundre kr i avslag :))


Og som vanlig så sitter jeg her og angrer på at jeg ikke fikk med meg navnet hennes og hvor hun hadde butikk osv.....får håpe jeg finner henne igjen neste gang vi skal til Hamar på Marked:))I dag leste jeg i en avis at vi kommer til å få en liten "istid" i årene fremover fordi sola ikke varmer så godt som før....jeje....det var da hyggelig....Vi hadde snø forrige helg og har hatt VINTER siden desember, så dette er noe jeg ser frem til ja....får håper de "bedreviterne" tar KRAFTIG feil.....

Og ikke  bare det...men de tror vi kan få en KALD sommer pga vulkanutbruddet på Island...koslig....men bare det ikke kommer mer snø, så er jeg fornøyd:))5 kommentarer:

 1. Kjempe koselig blogg du har. :) Digger det fine skatollet og den lekkre lysekrona på bildene over. Ønsker meg et gammelt skatoll, med mange små, spennende rom.. :)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar på bloggen:)
  Så koselig blogg du har, og så mange lekre kopper!!Likte også de nyinnkjøpte bildene dine.Skjønne:)
  Legger meg til som følger.
  Ha en fin dag!
  Nina

  SvarSlett
 3. Så fantastisk flotte bilder. Og jeg er sikker på at dama hadde rett når hun mente de kom i et godt hjem. Det tror jeg og.

  Bloggen min har gjennomgått en liten forvandling i det siste ja. Jeg har fått ei bloggvenninne til å hjelpe meg med å lage tre kolonner. Jeg er helt håpløs på html innstillinger, så det må jeg ha hjelp til. Men jeg er superfornøyd. Selv om jeg likte bloggen min med to kolonner og ble den enda bedre med tre kolonner. Rene motorveien :) Så jeg anbefaler det virkelig.
  Ha en flott dag!
  Klem.

  SvarSlett
 4. Hei på deg å takk for hyggelig kommentar fra deg.
  Nydelige bilder du har fått deg ja. :o)

  Ha en super dag.

  Klem Simone :o)

  SvarSlett
 5. NYDELIGE bilder!
  Håper du finner ut hvor man kan få kjøpt dem!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)