søndag 4. april 2010

Godt å komme hjem;)

I går kjørte vi hele veien hjem fra Nordland...i en mildt sagt fullastet påskebil..Fikk såvidt plass til tallerkenhylla som vi stoppet og hentet på Åsen:))
Den er allerede kommet på plass på kjøkkenet:)) Får vise bilder av den imorgen;)
Kan trygt si at vi hadde det litt trangt ja.... Må si det frister med en større bil....blir vel ikke så mye bedre plass når tvillingene skal bytte til STØRRE bilstoler...Siden det var nesten full vinter oppi nord da vi kom dit for en uke siden, så var det godt å komme hjem til blomstrende krokuser i hagen:)De små påskeeggene som EGENTLIG skulle ha hengt på "treet" ble lagt på etasje fatet istedet, siden storebror her tydelig reagerte på pollen....Bildene ble litt dårlige... begynner å bli nok av påskeegg her i huset ihvertfall;) og mere blir det vel etterhvert:))Denne pakken lå og ventet på meg da jeg kom hjem:))) En overraskelse fra Anita som har bloggen Duse drømmerTUSEN TUSEN TAKK :)))))

Et fint hjerte, en hvit duk og søte servietter:))) Kjempefint!Håper været blir fint imorgen så vi kan være ute og kose oss. Huset ser ikke ut etter at vi kom hjem...typisk når en har vært ute og reist så blir det så rotete når en kommer hjem med all bagasjen og alt som skal vaskes....men jeg hopper lett over det nå ikveld ihvertfall:))

2 kommentarer:

  1. så skjønn overaskelse du fikk, det er jo så gøy med slike overaskelser da. Lekkert hjerte og nydelige servietter!! vakkert når krokkusene blomstrer ♥ Gleder meg til å se tallerkenhylla di imorgen:) Klem monica ♥

    SvarSlett
  2. Så heldig du er da! :) Grattis!

    SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)