onsdag 21. april 2010

Snart helg og Tur til Hamar på Kaffekoppjakt:))

Åååååååååå nå er det ikke lenge igjen før vi setter oss i bilen og kjører nedover til Hamar og til vikingskipet på brukt og antikk messe:))


Og Fru Rosa som trodde hun hadde GOD plass til å kunne kjøpe seg flere kopper....


Men om det er trangt om plassen så får det bare bli som det blir....Fru Rosa begynner å bli vant med å bo trangt:) Skal bli godt å få større hus etterhvert:))


Dette serviset her har jeg arvet etter mormor og morfar som de fikk i bryllupsgave da de giftet seg i 1934:) Begynner å bli gammelt og jeg kommer sikkert ikke til å tørre å bruke det:) Litt rart med de gamle kaffeservisene, for asjettene er omtrent like stor som tefatet:)
Ikke så glad i kaker før i tiden kanskje:)


Og så har jeg fått hengt opp 9 skruer i hylla så jeg fikk ordna med mer plass:))
Får gjøre det på ALLE hyllene om det skulle bli behov for det:))


Til serviset mitt fra Egersund fajanse så har jeg kjøpt det som egentlig ble brukt til middagstallerkener og har det til kaffekoppene:)) Mer passelig størrelse på en tallerken når Fru Rosa skal forsyne seg med kaker:) Så flere asjetter og kopper fra Egersund fajanse kommer jeg til å lete etter:))Det serviset som står øverst til venstre på bildet til venstre er et servise som jeg kjøpte på Hamar for noen år siden...og siden jeg etterhvert har nesten bare blå servise, så kunne jeg godt ha tenkt meg å få solgt det .....så om noen har lyst på det så gi meg et pip:))


For nå når jeg skal til Hamar så kommer jeg til å lete etter flere av disse koppene her i lys turkis med rosemønster:))) Kjempefine!! Gleder meg sånn:))


Både sinkhus, en gammel kakeboks og en glass engel har fått plass i skapet mitt.


Disse søte små bildene har jeg ikke fått rammet inn ennå, så da ble de bare plassert i bakgrunnen så de får stå fremme. Hadde jeg lagt dem i en skuffe så hadde de bare blitt liggende og til slutt kanskje ødelagt før jeg kom på å kjøpe ramme.... veldig flink i å utsette ting her i huset;))


Nå skinner SOLA ute og jeg vurderer å ta med meg tvillingene ut en tur:))
 Idag har jeg ikke gjort noe fornuftig..... ...burde ha begynt å malt huset, lekehytta...osv...men neida....finner på alt mulig annet å gjøre... Så jeg får komme meg ut og så får vi se:))

9 kommentarer:

 1. Så mange fine kopper du har :) Kan tenke meg det blir moro å dra på messe og titte etter flere :)

  Kose dere masse på tur :)

  klem

  SvarSlett
 2. God tur til Hamar!Gleder meg til å se "fangsten" din.

  SvarSlett
 3. Takk for det:))) Gleder meg:) og håper selvfølgelig på at jeg finner mye fint:))

  SvarSlett
 4. FOr en skattekiste av et skap! HErlig! Hege

  SvarSlett
 5. Så nydelige ting du har samlet! Og ikke minst har du stilt det opp så vakkert..

  Kjenner til det med å utsette ting :) Velkjent...

  Ha en super tur og lykke til på koppe-jakt :)

  Tove

  SvarSlett
 6. ååå du er heldig som skal på messa, det frister veldig men blir litt langt avgårde. Utroig mange lekre serviser og kopper. Elsket den turkise som du også har i headeren, det må være en av de vakreste koppene jeg har sett. Råfin, håper du finner flere av den da. Ønsker deg en nydelig torsdag. klem monica

  SvarSlett
 7. Heisann, et var et skap med mye fint i! Jeg er litt nyskjerrig på hvor koppene med en blå blomst som henger i skapet kommer fra? Jeg har et middagsservice fra Egersunds Fayance som ligner. Har lett etter et kaffeservice til dette en stund uten hell. Har ikke så mye plass igjen i skapene jeg heller, så det var en god ide å henge opp kroker :)

  Lykke til på koppejakt!

  Hilsen tinemari

  SvarSlett
 8. SÅ mange fine kopper!! En ting er nå sikkert du er jammen flik til å plukke ut vakre ting! Skapet ditt er strålende vakkert!!
  Jeg er så enig med deg, kakespaden i forrige innlegg var helt rå!!
  Du har så mange vakre ting, en skikkelig godbit av en blogg dette her!
  Nå håper jeg du koser deg i massevis på Hamar og at bilen er full av kopper :))
  Ha en strålende uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 9. Åååhh så mye vakkert!!! Den turkise koppen var helt himmelsk nydelig! Og så flott du har arrangert dem alle i vitrineskapet. Bare SÅ lekkert! :))

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)