lørdag 10. april 2010

Sommermodus....

Men hvor ble det av det fine været? Mye vil ha mer :))Idag kom den regnbygen...Nå er vi akkurat ferdig med en lang istid og da er vel på sin plass med litt regntid:)Bare vi får mala huset i èn og samme farge i løpet av sommeren så er jeg fornøyd;)Noen som hvisket meg i øret og sa det var spådd dårlig vær i sommer også, men det får vi ta det som det kommer. Dundra har ingen store planer om å klaske seg ned på ei solseng i bikini uansett:))Litt artig med de små bokstavene. Et lite tidsfordriv når vi sitter på kjøkkenet og setter sammen ord:) Prøver så godt vi kan med litt lesetrening innimellom, like om hjørnet at storebror knekker lesekoden...Så om det kan virke litt merkelig å kjøpe bokstaver for å pynte med, så er det aldri så galt at det ikke er godt for noe:)) Nyttig til å bruke for å trene på å lese ihvertfall:)Og så ønsker jeg meg MER deler til serviset fra PIP :)


Nå skal det bli GODT med HELG:))

5 kommentarer:

 1. så nydelige bilder! gleder meg masse til sommer men koser meg med dt våren bringer med seg enn så lenge :)

  Takk for gode ord om skjorte-kjolen vår ;) ideen er ikke min!! Jeg bare hermer jeg ;) veldig flink på å herme men dårlig på å finne på selv gitt!! hehe

  Ha en strålende helg!!

  :) Ann K

  SvarSlett
 2. Så gøy at du fant meg, slik at jeg fant deg:)

  Kjempe lekker blogg, og jeg ser at premien hos meg må være midt i blinken for deg.

  Ha en kjempe fin helg:)

  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 3. Servise syken den har jeg også. Og i det siste har jeg vært så heldig å funnet stråmønser, på alle tre brukthandlene jeg har vært på:D

  Men jeg må få malt talerkenhyllen og seksjonen min, man kan jo ikke gjemme servise bak lukkede skap!

  Jeg la deg til i blogglisten jeg også, så jeg kan lett finne deg. Kjekkt å finne noen med samme diagnose som meg, altså servisegalskap! ;)

  SvarSlett
 4. utrolig koselig at du nevner tante bruun i bloggen din! Deilig å se at du liker serviset fra PIP og tapetene! Vi har forresten fått egen blogg. Gleder oss til å følge med mer på bloggen din!

  klem camilla

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)