torsdag 8. april 2010

Snart sommer, sol og mange hageprosjekt

Det er så kjekt med VÅR og gå ute i HAGEN og se på alt som SPIRER og gror og planlegge ting og tang som skal bli gjort i løpet av våren og sommeren....Både solplassen vår, huset, boden og lekehytta må få et strøk eller to med maling. Ifjor sommer så fikk vi hjelp til å male huset og boden med ETT strøk. Typisk oss så endte vi opp med å kjøpe feil maling, så huset har fått ett strøk med maling, men med forskjellig farge:) Så i år blir forhåpentligvis ALT malt med SAMME farge:))Rundt solplassen vår så har vi fontena vår og vi har når vi har vært i nordland, tatt med oss rundstein hjem;)) Har plukket litt her omkring også, men de er ikke sååå hvite som de lenger nord;)
Men nå hadde jeg godt kunne ha tenkt meg flere stener, så vi får se om vi får med oss noen hjem i sommer;)Fint ja:)) Har planer om å plante ned flere planter rundt solplassen i sommer. Tror jeg vil satse på små trær og vintergrønne planter. Har lyst på henge lerke på stamme og tror det hadde passet sammen med fontenaMangler en del rundstein og under steinene har vi lagt duk og singel, men selv om jeg hadde lagt duk så kom påskeliljene igjennom:)) Trodde jeg hadde fjernet alle løkene, men hadde visst ikke det og det er jeg bare glad for nå;)

Har mange påskeliljer rundt omkring i hagen:))Lekehytta og få fiksa og ordna fint rundt sandkassa og hytta blir ett av prosjektene vi må få prøve å få gjort i sommer. Bringebæra som vokser der, er noe herk å få bort, men med skikkelig rond up som vi kjøper med bønderne så får vi vekk svineriet. Syns rund-upen en får kjøpt på gartneri er for svak. Mye bedre den en kan blande ut selv.Skal bli så kjekt når lekehytta blir ferdig. I vinter så har den fungert mer som lagringplass for hagemøbler og div, men vi får prøve å la ungene få ha den i fred, så de kan få leke der når de vil:)Med en liten kjøkkenbenk og noen møbler, hyller og gardiner så skal det bli fint der:)Og som vi ikke har nok å henge fingrene i, så har vi liggende en DIGER haug med stein som vi skal ha i hagen. Har planer om å lage til noen blomsterbedd.Dette gjorde Mr Fisherman idag:) Skal ha en rad til med stein og så fylle opp bak med jord og stein, så det blir samme høyde som plena.Håper på å få gjort mye ute i hagen imorgen:))

4 kommentarer:

 1. Sjå den fine hagen du! Der spirer og gror det mellom fine steiner og dekorasjonar!
  God helg til søte deg!

  SvarSlett
 2. Herlighet for noen bilder...
  Jeg må nok bare innse at jeg bor for langt nord!

  God helg!

  SvarSlett
 3. Så det er flere som kjører laaaaaaaaaaangt etter stein! ;)
  Men jeg blir nok slått med noen mil, for mine kommer bare fra Orkdalen! ;)
  Til gjengjeld er mine mye større enn dine!
  Ha en flott helg!!

  SvarSlett
 4. Ikke bare kjører vi laaaaaangt, men vi må bruke båt for å komme oss dit de har så fine steiner også;))...hehe...så vi har brukt litt energi og tid på å få disse steinene hjem og jeg trenger egentlig MINST tre dobbelt for å få nok;)..eller mer:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)