lørdag 1. mai 2010

1 Mai er vi så GLAD i.....og bilder fra Spisestua vår


Men er ikke så veldig GLAD for at butikkene er stengt og at vi ikke husket på det igår;)....men men....da har vi MINDRE snoperier i hus og det blir lettere for meg å ikke spise altfor mye jeg ikke burde spise:)) Holder jo tross alt på å streve meg gjennom en slankekur....og den har gitt sine resultater.....NOT..


Men men....det er ikke gjort på et par dager å forvandle et matvrak til en sunnere variant:))
Men sjekk speielen.....speilbildet er ikke helt rett....både dunkelt og alt blir litt "deformert"....og litt breiere enn utgangspunktet....og det er så hyggelig å se seg selv i speielen og faktisk bli breiere enn hva man egentlig er.....men kanskje like greit å ha en slik speiel som viser en breiere Fru Rosa og ikke det motsatte, for da hadde jeg nok bare svinget meg fremfor speielen og ikke tenkt på at buksa ble trangere og trangere....


Etter at vi fikk nye trekk på stolene, så har det blitt favorittplassen til kattene våre Opus og Nepus. Jeg får finne noe å legge på den stolen de har plukket seg ut, så trekket ikke blir stygt og full av kattehår
Fikk en bukett med 20 søte små rosa roser med Mr Fisherman her en dag og når de begynte å henge med hodet så klippet jeg dem av og la dem i en liten skål så jeg kan ha de litt lenger:))
Eller....jeg kan kanskje ikke skryte av at han kjøpte dem til meg...han kom med dem og sa faktisk at han hadde kjøpt dem til seg selv:)) ....jaja...samme det:)) Ble GLAD uansett :))
Kjekt å ha en bukett med roser som frisker opp:))
Idag har det vekslet mellom sol og haggel....og vi er kommet til 1 mai.....Gleder meg til sommer og sol :))

Ser såvidt at det er haggel som ligger på verandaen.....Får håpe dette er siste gang før sommeren braker løs:)) Nå har jeg lyst til å komme igang ute med maling av både hus og lekehytte. Har lyst til å male innvendig i lekehytta med en blå/mint-grønn  maling..Husker ikke hva fargen heter, men det spørst hva MiniRosa sier til det.....må vel forhandle litt:))

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder. Likte spisestua di kjempegodt. Flott med trekk på stolene. Har bestilt trekk jeg også og gleder meg til å få dem i hus :)

  Kjempefine ting du har samlet!

  Likte også utsikten fra terrassen. Nyyydelig!

  Ha en finfin lørdagskveld og 1. mai.

  Tove

  SvarSlett
 2. Hei du!! 3 grader og regn og vind her i dag og...kjentes som oktober:-(
  Så knallfint i stuen deres,likte godt den sjenken!! Og klokken...,superlekkert!!
  klem♥

  SvarSlett
 3. Jeg liker de trekkene til stolene på spisestua...
  Vil du dele hvor du har funnet dem?
  Koselig bilder! As always!

  SvarSlett
 4. Koselig spisestue du har og for en
  stilig klokke!!
  Fortsatt fin søndagskveld:)
  Nina

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)