søndag 2. mai 2010

UteROM inspirasjon...


Idag har vi bare sløvet hele dagen. Og vært litt oppgitt over at det FAKTISK har lavet ned med SNØ idag så markene og fjellene ble hvite....Og vi er kommet til 2 mai !!!  Kan vel si at jeg begynner å bli litt lei...
Så siden Nib utfordrer oss til å vise uteplassene våre, så har jeg sittet litt på nettet idag og blaffret meg igjennom mange sider med flott inspirasjon. Uteplassen min får jeg ta bilder av en dag når det er fint vær ...og kanskje med litt sol? Så her er noen bilder jeg vil dele med dere som jeg har hentet fra Living.etc, Canadian Gardening og House to HomeMye fint en kan gjøre med uteplassen og hagen. Tolix stoler står høyt oppe på ønskelisten min og passer like fint ute som inne:) Veldig fint med leveggene av bast også:)) Og hagedam er fint og idyllisk:)) Men en hagedam får jeg bare fortsette å drømme om for SÅ glad som ungene her i huset er i VANN så er det ikke så veldig lurt med en dam  som de hadde kommet til å bade i hver dag:)Gleder meg til jeg kan dra på gartneriet og kjøpe inn sommerblomster:)) Vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det:))  men nå er det ihvertfall ikke lenge igjen:))  I år tror jeg at jeg må ha en del for å kompensere mot den lange vinteren vi har hatt:))  Ja,en skikkelig god unnskyldning, ikke sant?


Elin fra Elin og yngves blogg, Monica fra Monicas kreative og Mona fra Lykkehjemmet er de tre som var de første til å melde seg på Pay it forward`en min, så nå skal jeg prøve å finne på noe fint og sende til dere i posten:)) Så da må dere sende meg mail med adressen deres:))

4 kommentarer:

 1. Ej skal ver dønn ærleg.... Du he den koslegaste uteplassen ej veit om!! Gle mej til å drikke kaffi der i sommer!! Dåkke e fole flenke!
  Stor klem frå ho Silje ;)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅ vil ha sommer!!!! : )
  Ha en flott kveld
  klem Tove

  SvarSlett
 3. Hihi...takk Silje:)) Er ikke så koslig der nå, men får satse på finere vær framover:)) Gleder meg til du kommer på besøk:))

  SvarSlett
 4. Her var det mange fine inspirasjonsbilder ja. Her raker vi lauv i ett sekund, for så å springe inn i dekning for snøstormen.. Vår sa du? hehe Det blir sikkert sommer i år også, men frykter vi får en god gammmeldags trøndersommer i år. ;) (Sola fram-av med jakken, sola borte-på med jakken..) ;)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)