mandag 3. mai 2010

Dagens lille prosjekt


I dag har vi hatt et så STRÅLENDE vær at vi har holdt oss innendørs. Hvem skulle trodd at VINTEREN  skulle vare så lenge? Så Fru Rosa har funnet frem malerkosten idag og malt den gamle kjøkkenhylla. ( som jeg fikk kjøpe for 200kr. Lønner seg å se etter brukte hyller enn å kjøpe helt nye) Den var så BLÅ og "lekker", men nå har den fått seg et strøk med hvitmaling:))


Skal male ett strøk til før jeg kan henge den opp:)) Men har ikke plass til flere hyller på det ENORME kjøkkenet mitt, så den havner enten i soveromsgangen eller på vaskerommet:)) Har ikke tenkt å henge kjøkkenhåndklær på den men heller henge opp litt forskjellig krimskrams:)) Og det er nok noe Fru Rosa har mye av:)) Har mala ei hobbyplate også som jeg skal feste hylleknektene jeg kjøpte hos Nina fra Paradiset Hage & Interiør En søt liten butikk bare 15min fra Molde. Nå er det lenge siden jeg har vært der, så det er snart på tide med en liten tur:))


Og etter å ha bodd her i 7 år så har ENDELIG Mr Fisherman fått laget breie vinduskarmer på stuevinduene mine!!!  Må si vi har vært effektive idag:)) Så nå får Fru Rosa GOD plass til å plassere planter og annet dill i stuevinduene:)) Enn så lenge.....blir vel ikke så lenge til TVINSELUSA kommer til å reise seg opp og RIVE ned alt som de er nysgjerrig på , men jeg skal uansett snart ta meg en tur på Gartneriet og handle inn litt GRØNT til stua siden det ikke ser ut til at vi får det grønt og fint ute....på ei stund.

Hvem hadde trodd at det kom til å snø HVER dag i begynnelsen av Mai 2010? merkelig....global oppvarming ja...begynner nesten å tvile.....?

2 kommentarer:

 1. Heihei!

  Så kosleig blogg du har..

  Legger meg til her jeg! Så kan jeg titte innom for inspirasjon siden også......

  Sånn hylle har jeg også lyst på... Lurer på om det kan være en på loftet hos mamma og pappa.. Det hadde vært kjekt.. For er ikke alltid like lett å finne det man har lyst på;-) KLemmer*

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig hilsen fra deg på bloggen min! Det er så koselig å få nye bloggvenner!
  Du har også en flott blogg med mye inspirasjon! Fortsett med det!! :o)

  Ønsker deg en deilig ukestart!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)