torsdag 27. mai 2010

Nyheter fra Boligpartner

Nye HUS fra Boligpartner:)) Mye fint!!!

Så om jeg plutselig skulle vinne i lotto så hadde jeg ikke hatt noe imot å bygge det huset her;)
En innholdsrik hovudetasje med både Peisestue, Hagestue, Musikkrom osv:)Men disse to husene her er vel kanskje mer en realitet for oss :)) To fine hus:)


( Dette huset heter Hoelsgaard og kan ha utleie i kjeller)


( Dette er Aagaard og bildet av stuen )

Grunnplanen til Aalgaard: Bildet blir større om du trykker på det


Vil du se mer så trykk HER

4 kommentarer:

 1. Ja, virkelig drømmehus. Kjempeflotte. Ikke vanskelig å drømme seg bort her.
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem Elizabet

  SvarSlett
 2. Åååhhh,skulle verkeleg ønskje at du vann i lotto! Millionvis!! Hadde kosa meg gløgg i hæl ved bassengkanten!! Hihi...

  SvarSlett
 3. Hei :) Kjempelekre hus du har funnet fram :) Skal dere bygge? Vi fant ut at det beste var å tegne sjølv :) På den måten vart vi fornøgd med alle løsninger innvendig også. :) Blir vel slik at når ein har jobba i heimesjukepleien i så mange år, og sett "dårlige" løsninger, så veit ein korleis ein vil ha det tilslutt ;-) Gleder meg til å få opp vårt drømmehus :)

  Så kjempeflott at du har fått til fotoprogrammet :) kjekt å vere til hjelp :) Ønsker deg og dine ein lekker helg :) Nyt den fullt ut! :)

  Godklem til deg :)

  ps, håper du vinner i lotto ;)

  SvarSlett
 4. Har du/dere sett den nye glansbildekatalogen til boligpartner?Flott og se på ikke sant?Har et boligpartnerhus som er fult av feil og mangler.De er så smigrende helt til papirA VAR SKREVET.fØRST DA BEGYNTE TRAGEDIEN.Hadde til og med ingentilg og si selv.Vi har ikke engang vindfang.Om vinteten når du går ut blåser det fullt inngangen.Dørene frosser om vinteren.Ballkongdørene er skeivt innsatt.Måtte ringe underentrepenørene selv for og få ordnet denne biten.Kunne ha skrevet ei hel bok om div hennelser her.Dette unner jeg faktisk ikke min verste fiende.

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)