tirsdag 11. januar 2011

Endelig til hektene igjen :)


Pjuh...Det har jammen vært en lang helg, men nå er de fleste av oss i heimen her, oppe og går igjen:) Alle har èn etter èn fått omgangsyken og for en irriterende syke!!! Noe så ufornuftig...men men...nå er det over, så da får vi bare håpe det er år og dag til neste gang :) Så fordi dette slo oss ut i helgen så har det stått litt på stedet hvil her ...Dårlige bilder dere får se, som jeg tok på fredagen når jeg holdt på med varetelling....og som jeg ikke fikk blitt ferdig med...men satser på å klare det imorgen:) Jeg har to av disse klokkene igjen på lager, men har idag lagt inn en bestilling på flere klokker siden alle føyk så fort ut.


Det er litt rart å si det, men nå gleder jeg meg til i morgen når jeg faktisk kan gå ut i butikken , frisk og rask og fortsette med varetellingen:) Sååå godt å være på bena igjen frisk og rask:) Men så er det jammen mye å henge fingrene i også når en blir hengende etter noen dager:) På fredag så fant jeg ut at flere varer inne på butikken min, ikke har blitt lagt ut på nettbutikken, så det må jeg få gjort snart :)  Det gjelder de sinklysestakene med riller, putetrekk fra Green Gate og en koffert som det står " Mes Souvenieres" på, som er meningen å enten ta vare på verdifulle minner som f.eks det å ta vare på ungen din sine første sko, hentesett, hårlokk osv....eller at minstemann i familien kan få ha en koffert med sine egne hemligheter opp i :)
Husker ikke nøyaktig prisen nå , men tror det var rundt 560,-
Jeg har så smått begynt å glede meg til jeg skal på gave og interiør messen på Lillestrøm:) Da reiser jeg, Mr Fisherman og tvillingene på hotellweekend( ja her på bloggen så kaller jeg mannen min for det for eventuelt nye lesere) Kunne kanskje bare gå over til å skrive navnet hans, men hvorfor ikke Mr Fisherman...Det er jo det han er :)Skal treffe Nina i Paradiset der også og det gleder jeg meg til :)


Jeg har foresten redusert noe på åpningstidene mine i butikken. De siste dagene har jeg uansett måtte holdt stengt pga sykdom, men vil heretter holde stengt hver mandag..Og på tirsda- onsdag vil det være åpent fra 13 til 16. Torsdag og fredag vil jeg holde åpent fra 16 - 19. Men uansett så har dere tlf nr mitt på facebook så eller inne på nettbutikken....eller opplysningen:) Så om du er i nærheten så er det bare å ta kontakt uansett tidspunkt :) Jeg er stort sett tilgjengelig hele tiden:)Idag fikk jeg en NY leverandør og jeg vil ikke tro det før jeg får se ordrebekreftelsen jeg skal legge inn :)
Har ikke fått bare gleder med å starte opp for meg selv, har også møtt mange skuffelser....så det er ikke alt jeg tør å tro på før jeg vet det viser seg å være  helt sant.......


Glemte å si at jeg kommer til å ha åpent i helgene også, på lørdager fra kl 12 til 15. Jeg fikk hentet meg et forholdsvis nytt kassa apparat før helgen og det har jeg selvfølgelig ikke fått tid til å sette opp ennå. Alt sånn tekninsk er ikke min greie og nå må jeg fjerne de gamle innstillingene på kassaapparatet og legge inn mine varegrupper, men jeg får det vel til på et vis :)
Her er foresten kofferten jeg har inne på butikken :)Jeg skulle egentlig legge inn en bestilling fra ARTWOOD igår, men siden storebror ble syk igår så
fikk jeg ikke gjort så mye med den bestillingen. Om det er noen som har lyst å bestille seg noe fra artwood så gi meg et lite vink:) Dere kan se mer av artwood HER


Syns nå fortsatt at de boksehanskene er litt tøffe :)

Dette skapet er en NYHET fra NOMI og jeg har fått bestilt den idag og skal ha den i butikken min :) Gleder meg til den kommer:) Blir fin å sette varene inni der :) Og så kommer det til å bli mye finere inne på butikken min :)
Og nå har vi plutselig kommet over midnatt og jeg har fortsatt ikke fått tid til å sette meg ned for
å lese årets første utgave fra Jeanne d `Arc Living og NÅ PÅ NORSK :)
Men akkurat dette nummeret her burde jeg lese, for et av temaene var hvordan lage seg et hjemmekontor og det er høyst nødvendig her i huset :) Men må vel bare smøre meg med tolmodighet så ordner det seg med tid og stunder :)

Nå tror jeg  at jeg skal ta kvelden....har vært minimalt med sovn på oss de siste dagene, men nå skal vi prøve å ta det inn igjen :) Ååååå du store...så godt det er å være frisk igjen!!!! Får ikke sagt det mange nok ganger :))Kommer plutselig tilbake :))

2 kommentarer:

 1. Her er det så mye lekkert å kikke på, at det kan ikke bli dårlige bilder.

  Så godt at du er i bedre form igjen, det går visst så mye basselusker og virus rundt om nå

  Har sittet og "vindus-shoppet" på siden din i dag,men klarer ikke helt å bestemme meg, så jeg endte med å sove på det,
  Ha en god natt

  SvarSlett
 2. Aaah.... så mye lekkert! Så bra du er frisk igjen :)

  Klem Anette :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)