lørdag 29. januar 2011

Her er noen smakebiter på noe jeg har bestillt på messen


Da har vi kommet hjem fra Lillestrøm, og har ikke fått pakket ut kofferten engang. Mye viktigere å vise dere noe av det som jeg har bestillt inn på messen. Flott stor speil, De tre sølvfargede pottene og den flotte hvite hylla med speil, ventes inn om ikke så lenge:) Tror dette blir min favoritt leverandør:)) De hadde ihvertfall veldig mye fint :)
De skulpturene har jeg IKKE bestillt....det var vel det eneste de hadde som jeg ikke likte....Men neste gang har jeg lyst til å ha med meg noen som kan hjelpe meg å plukke ut varer :) Bare si ifra om noen har lyst til å bli med :))(Denne hyllen kommer også :)

Det har vært noen artig og innholdsrike dager. Jeg har truffet på mange hyggelige personer. Og så var det kjekt å få snakket med og få et ansikt på alle personene jeg har bestillt varer hos. Flere av dem har jeg mailet eller snakket med på telefon flere ganger og da blir det litt artig å få treffe dem på ordetlig :)


Jeg har bestillt inn et hav av nye varer :) og håper virkelig at de faller i smak. Har fått beskjed om at de blir levert fra ca 2 uker .... og noen varer får jeg ikke før i JUNI !!! men bra jeg fikk beskjed om det....bedre å vite det nå enn å vente uke etter uke......som jeg gjorde på endel varer i høst....

Jeg har fått mange leverandører men nå skal jeg ha en gjennomgang på hvem jeg vil satse videre på og hvem jeg ikke vil satse på....Å bli behandle bra som kunde er noe alle forventer og jeg som kunde hos en leverandør liker veldig godt når jeg bli ekstra godt tatt vare på:) Litt artig å være innom en stand hvor jeg har vært kunde siden jeg startet ifjor og så når han såg meg så kom han og drog meg bort til noen nye kunder og presenterte meg for dem :) Det var både flaut og litt artig...mest flaut kanskje....da ble jeg Fru Rosa kan jeg vel si :)


Jeg har ikke akkurat så stor butikk....men håper det ikke blir så lenge til at det står klart et nytt og større lokale til meg. Som både gjør det enklere for kundene å finne frem og ikke minst enklere for meg med lagring av varer, pakking av varer og ikke minst det å få en større butikk til alle varene jeg kommer til å ha.. Men frem til da så prøver jeg å gjøre det så godt jeg kan med den lille butikken jeg har. Imorgen, søndag blir det pakking av pakker og trekning av en gave til en av dere som har handlet hos meg mens jeg var på messen. Premien er faktisk en tekanne fra Pip Studio, så for de Pip frelste så lønner det seg kanskje å legge inn en bestilling og få Pip kannen på kjøpet :)
Både glass klokker med fat og ur klokker har jeg bestillt en del av :)
Denne engle klokken er bare såå fin og billig!!!!!..

Bare 199,- faktisk....Jeg får vise flere bilder fra messa en annen gang.  NÅ må jeg bare komme meg i seng og få sovet litt.....
4 barns mammaen gleder seg til å få treffe smårollingene imorgen:) De er fortsatt hos mormor og hadde lagt seg før vi kom hjem ikveld.
Jeg er jammen heldig som har foreldre som stiller opp og tar på seg ansvaret å passe på 4 unger mens jeg og Mr Fisherman har vært på messe....og det har vært veldig kjekt for meg å ha noen sammen med meg....Godt å ha med meg han som støtter meg fullt ut hele tiden. 

3 kommentarer:

 1. Oi, her var det mye fint! Skjønner godt du blir litt forvirret og ikke helt vet hva du ønsker aller mest. Det blir som å slippe unger inn i en leketøysbutikk ;-)

  Speilet er jo bare rålekkert da! Det kunne jeg virkelig hatt på ønskelista!

  SvarSlett
 2. Du har altså så utrolig mye flott!!! En vakker dag kjem vi på besøk i butikken ;-)
  God helg!!

  SvarSlett
 3. Ja skal ikke se bort i fr a at jeg også dukker opp i butikken din..Kanskje jeg vi må legge ferien oppover:)
  Kjempe mye fint du har bestillt..Trenger ikke hjelp du,er jo så flink til å velge ut det vakre selv:)

  Ha en fin søndag med barna!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)