fredag 28. januar 2011

Koser meg på messe :)

Da er faktisk første dag på messen unnagjort og jeg har sikkert bare vært innom en brøkdel av standene. Men heldigvis så har jeg denne gang flere dager å bruke:)) Ikke som ifjor da jeg bare hadde èn dag å bestille og skaffe meg leverandører på....

Det var mye fint på messen i år, men faktisk ikke noen store overraskelser......Bortsett fra at jeg var innom en leverandør for å få ta bilde av lysekrona som jeg bestillte i høst og som jeg har ventet på skulle komme inn på lager nå i februar....lysekrone og vegglampe i samme stil fikk jeg vite....men vet du.....de var ikke lik på en millimeter en gang....og da jeg sa det....for jeg trenger kanskje en 1/10 dels sekund på å få med meg den minste detalj....så svarte søtingen.....jammen... de har samme leverandør..... javel....mannfolk og detaljer jahh :)
Så bilde av lysekronen ble heller ikke så fint, siden den eneste som hang til utstilling også var ødelagt....
Men men....veldig flott lysekrone og til en rimelig penge!!! Maks 1200,- eller mindre....skal innom imorgen og bestille mer :)Mange fine klokker rundt omkring da:)


Det å finne ting som ikke alle andre har, er ingen enkel oppgave da du vil finne veldig mye likt hos flere. Både lamper, bilderammer, serviser og mye mer fant jeg igjen hos flere. Det eneste positive med det er at om en har fått avslag med en leverandør så kan en faktisk finne omtrent samme varen hos en annen leverandør....unnskyld om noen ikke er enig, men serviser.....flere bilderammer....skilt, lamper....ja mye er å finne hos flere... Å sette denne rosa stolen som et kjennemerke på hvor jeg skulle gå var ikke det lureste jeg gjorde idag, da om trent en identisk stol var å finne et annet sted også.....Dette serviset under her fant jeg også på flere steder..... Det har vært en artig dag og den gikk rasende fort :)) Mye av dagen var jeg sammen med Nina fra Paradiset og venninnen hennes. Og så fikk jeg hilse på en annen bloggvenn også, nemlig Simone:)) Artig å treffest etter å ha lest og kommentert bloggen hennes og fulgt henne lenge:))Ikveld har jeg koset meg med venninne besøk og vært ute og spist god mat....godt for en sliten husmor å komme seg litt ut:) Imorgen blir en ny spennende dag på messen og enda flere bestillinger :))


Gleder meg og skal komme med flere bilder imorgen :)


klem3 kommentarer:

 1. såååå mye flott da....misunner dere virkelig denne opplevelsen....snufs sukk...og så kozli å se att "kolleger" møtest og da....heheh....koz dere videre....så får vi "kunder" bare holde ut til våren...og nyhetene....=O) =O)

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som virkelig kan dypdykke i godsakene :) de vegglampene med prismer,hvilken leverandør er det? sånne vil jeg ha :) ha en strålende dag i paradis :) klem fra vestlandet :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint!!
  Den første klokka var såååå fin!! Hvilken leverandør er den fra??
  Kos deg videre på messa!
  klem

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)