mandag 17. januar 2011

Barneroms inspirasjon


Nib`s utfordring denne gang var å vise barnerommet, og jeg skulle mer enn gjerne ha ønsket å delta der, men får heller vise frem noen fine bilder fra Maison Du Monde. Så flotte barnerom skulle jeg så gjerne hatt til ungene:))Må være så artig å ordne til barnerommet når alt  er nytt og stort.Fint med lysekroner på barnerommene også :)
Store barnerom må være drømmen!! Både så de har plass å boltre på og at det ikke minst er plass til forskjellige møbler og leker der. Dukkehuset til minirosa hadde passet perfekt inn på et slikt rom:)
Denne rosa herligheten hadde vært fin å ha på prinsesserommet :) Og så er det litt artig å ha møbler som ikke alle andre har. Vimpler har jeg bestillt inn til våren og de er fin å pynte opp barnerommene med både til hverdag eller til en bursdagsfest. Denne vimpelrekken er 5,7 meter og går i både pastell og sterke farger. Gleder meg til den kommer på lager :)Denne søte klokka som jeg har på butikken hadde også blitt veldig fin inne på et jenterom:)
Den er nå satt ned i pris og du finner den inne på varegruppen "klokker" på http://www.frurosaslandhandel.no/De andre bildene er hentet fra Maison Du Mondes.
Trykk HER om du vil innom og se :)


4 kommentarer:

 1. Gleder meg til luftballongene jeg bestilte av deg, til min sønns barnerom kommer :-D

  SvarSlett
 2. Drømmen MÅ være et stort nok rom til barna ja....men en får vel gjøre det beste ut av det en har, ikke sant;o))

  Klem fra
  Ann Berit

  SvarSlett
 3. Snuppa mi har både vimpler, hvit smijernsseng, sengehimmel og lysekrone på "prinsesserommet" sitt;) Er sååå morsomt å innrede jenterom;finnes så uendelig mye fint... Og det her var jo bare sukkertøy for øyet:)

  Mvh Birgitte

  SvarSlett
 4. veldig fine barnerom. likte det med den greinen. det gjorde barnerommet veldig eventyrlig! og utrolig søt klokke da! :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)