søndag 30. januar 2011

Flere smakebiter fra messen

Huset ser bombet ut med varer som ble levert hit i forrige uke stående ute i gangen, og både våre kofferter fra osloturen og ungenes pakk og lass ligger utover stua. Man blir jammen utslitt av å være på messe i flere dager:))( den hvite lysestaken har jeg bestillt i både hvit og grå, og det bordet til høyre har jeg bestillt inn)

Jeg har så lyst til å fortelle skyggesiden med det å drive butikk i denne bransjen, men vet ikke helt hvordan jeg skal fortelle det. Det er så mange som spør meg om det å starte opp for seg selv og de tror kanskje at alt dette er bare fryd og gammen, men jeg kan underskrive at det er mange skyggesider over det også.
Helt utrolig at konkurransen er så stor at butikker her på midsund skal være en trussel for butikker i Molde...men greit nok det at butikker i molde vil ha leverandører for seg selv....men hadde det ikke da vært mer naturlig at leverandøren kunne si til meg på en naturlig folkelig  måte at desverre så kan jeg ikke du bli kunden min, for jeg har en stor kunde i Molde som vil ha området for seg selv.....?? Det hadde vært mest normalt.....og det man vil kalle vanlig folkeskikk....Jeg har fått flere avslag fra leverandører som jeg har spurt og som har sagt nei på en hyggelig måte fordi frisørsalongen her ute hadde fått dem først, og det skulle en tro var vanlig måte å gjøre det på...men ikke alle er like hyggelige har jeg funnet ut...
Men pga en butikk i molde som er en god kunde av denne leverandøren så ble jeg møtt med den arrogante væremåten.....ble nesten satt ut.....Tror ikke jeg orker å si så mye mer....(men dette her var ikke en interiørleverandør) det eneste som hjelper er å stålsette seg og bite tennene sammen..... Men jeg snakket faktisk med en som jobbet for en av leverandørene jeg har og  hun fortalte meg at hun tidligere  drev en liten interiørbutikk men ble så sliten av det at hun ikke orket mer....for det var hele tiden det presset med å skaffe seg leverandører før nabobutikken klarte det....for får nabobutikken den først så får som regel den andre butikken avslag....Så for de interiørintereserte så er det å jobbe for en leverandør og få reise til Kina og plukke ut varer mye mer interesant vil jeg tro :))
Kanskje det er det jeg må satse på etterhvert? :))
Men det kan umulig være en enkel jobb å plukke ut varer for en leverandør heller, for jeg skal vise dere alle de bildene jeg tok hos flere ulike leverandører som faktisk hadde de samme tingene....og messen i år synes jeg at mange av standene var så like.....det var så mye likt overalt....men det får jeg vise dere i et annet innlegg :))

Glassflaskene har jeg endt opp å kjøpe hos tre ulike leverandører...disse glassflaskene på bildene her hører med flaskeholderen så de fulgte med, men så kjøpte jeg enkeltvis flasker både hos Miljøgården og hos Miss Etoile før jeg bestillte inn disse......så det spørst om jeg skal endre på noen av bestillingene:) Trenger kanskje ikke så mange :))Men det er litt tøfft med glassflakser da:) Jeg skal ihvertfall kjøpe noen selv til å ha hjemmelaget saft i.
Prøve å få laget meg det i år :))Det er mye jeg kunne ha tenkt meg å ha bestillt inn...som dette klestativet og den hengestolen...Spørst om den stolen må bestillest inn når våren har kommet og den kan henges  under et tak ute. ....:) Tror ikke den tåler regn da, men den er skikkelig tøff og Anetteshus har to stk av den hengende utenfor huset sitt og jeg synes det var så tøfft.Store speil er stilig og jeg var på nippet til å bestille det speilet under her:) men jeg turte ikke....men tror det er stor fare for at det må bli sendt en mail til dem og bestille det alikevel :))
Veldig tøfft da :))


Den runde store puten på bildet under her helt ytterst til høyre har jeg også bestillt :) Likte den puta så godt :))


Mer og mer brunt kommer inn i bildet...eller sort....og det bordet under her likte jeg også veldig godt. Jeg liker møbler som faktisk ser gamle ut og at det er skikkelig kvalitet på møblene. Ønskelisten min har som vanlig blitt ekstra stor etter noen dager på messen, og det er ikke så rart når det er så mye fint å se på :)) Tror jeg må kjøre noen tilbud denne uken som kommer for jeg venter inn et stort skap som skal inn i butikken og da må det ommøblerest litt i den "store" butikken min :) så jeg får det inn. Men da skal det bli såå mye bedre å få satt frem og få stillt ut varene som kommer inn :) Det kommer nok til å bli fullt der etterhvert men jeg får bare håpe at det jeg venter inn faller i smak, så det forsvinner fort ut igjen:))


2 kommentarer:

 1. Ååå.. så mycket fint!
  En sån hengestol står högt up på min øsnkeliste, hihi!

  Ha en fi vecka! Kram JOy

  SvarSlett
 2. Hei på deg!

  Jeg synes du skriver godt og du har så mye fine ting i butikken din. Butikken har jeg bare sett på bilder da, men det ser så koselig ut der. Nettbutikken er helt toppers!
  Prøv å ikke bry deg så mye om de sure minene hos konkurrentene. Gleder meg til fortsatt å følge bloggen din....
  Hilsen fra Hedmark

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)