fredag 7. januar 2011

Har du tatt bort julen nå ?

Vi tok bort julen idag og pakket ned alle nissene og julepynten. Tror kanskje vi er seint ute iforhold til alle andre, for det virker som om de fleste vil ha ut julen med en gang vi kommer over nytt år.
Vi har ikke fått kastet ut juletreet ennå men det står her uten lys og pynt. Pakket ned alt...nesten alt..
Har ikke fått pakket ned lystreet mitt fra Bohus heller , men har litt lyst til at det skal stå litt til...synes ikke det er såå typisk jul :)Men det beste med å ta bort julen er når det blir nyvasket og du kan pynte opp med
andre flotte ting:) Klarte ikke å dy meg lenger, så noen ting fra butikken måtte bli mine:) Det kommer til å bli veldig ulønnsomt for meg å drive butikk for jeg har lyst på så mye:) Både lysestaker, kubbelys, sinkbokser, pendelbøtte, baderomsmatte er fra Fru Rosas Landhandel og idag har jeg handlet hos meg selv:) En liten bellønning etter å ha vasket badet:)
Så idag har jeg fått gjort mye:) Først tatt bort jula og så kjørte
jeg meg en tur til brattvågen med bilen full av pakker...både for å poste, siden jeg ikke rakk å stoppe  på posten her hjemme og for å levere pakker til kunder for at de skulle få slippe porto siden jeg skulle over med ferja uansett. Var innom stoffbua og kjøpte kassaapparatet de hadde brukt. Kassa apparatet jeg fikk gratis da jeg startet opp var litt gammelt og tungvint med tanke på regnskapet, så da var valget enkelt når jeg fikk tatt over apparatet fra stoffbua. Dumt at de nå har lagt opp...og stengt butikken for godt...


Jeg var også innom Choco Plasir i brattvågen sammen med en god kollega fra jobben min i brattvågen og vi koste oss med kaffemokka og noen uimotståelige sjokolader:)) Jeg kommer til å begynne på gamlejobben min igjen i april. ( er fortiden i ulønnet permisjon) Har en 50% stilling og det blir godt å få inn litt penger igjen og ikke bare at de skal gå ut....Å drive butikk og leve på kontantstøtte er litt i det minste laget men jeg satser på å klare å ha begge jobbene. Nå har jeg åpent hver dag, men skal gå over til å ha bare 2 eller 3 dager åpent i uken...

Speilet og smykkestativet er foresten også fra Fru Rosas Landhandel.:) Mathilde M sin Rom Parfyme må bare prøvest!!!! Den er bare sååå god! Perfekt å spraye badet med etter et par bæsjebleier:))
Jeg skal få lagt inn den romsprayen inn på nettbutikken ikveld....alt tar tid...fant noen lysestaker jeg har "glemt" å legge ut på nettbutikken ikveld også  når jeg holdt på med varetellingen , så de  må jeg få lagt inn...

Og dette baderomssettet er  fra butikken min :) Akkurat dette er litt knust på ene koppen. Desverre er det noe som kommer ødelagt, og endel ekstra arbeid følger med å informere leverandørene om det...Men det positive med det er at det blir noen varer som jeg kan få :)Det var litt godt å få pratet med damene på stoffbua idag. De sa akkurat det jeg selv føler at det ER mye jobb med å drive butikk. Det er så mye som følger med....alt en må passe på og lite fritid....Men jeg skal passe på å ta meg litt fri. Har ikke blitt helt enig med meg selv på hvilken dager eller tidspunkt jeg skal ha åpent når jeg skal begynne å ha det bare 2-3 dager....

Nå har jeg åpent fra 16-20 hver dag og fra 12 til 15 på lørdager og søndager....men jeg har ikke behov for å ha så mye åpent for det renner ikke akkurat inn med kunder og da kan jeg like godt holde stengt som å sitte her hjemme "på vent" med om det kommer noen eller ikke...:)


Det skal bli veldig godt om en måneds tid når jeg får Pay Ex til å ta over faktureringen og det å sende fakturaer til kundene når de har lagt inn en ordre hos meg. Da slipper jeg det å følge med om det har kommet inn betaling eller ikke og jeg har bare med å pakke og sende varene:) Det tror jeg kommer til å bli enklere for kundene også for det er faktisk de fleste som vil betale med forhåndsbetaling fremfor kort og da må det bli enklere om de får tilsendt en faktura. :) Og spesielt enkelt for meg at noen andre tar på seg det å gjøre det så jeg bare kan pakke og sende:)
Men jeg har ikke bare det å glede meg til i år:)
Nå i slutten av januar blir det messe i Lillestrøm og så til våren blir det vårmesse på Lillehammer...
Og så blir det noe mer... Vent og se :))


7 kommentarer:

 1. Her har vi jul enda!!! Elsker julen,men på søndag forsvinner den nok..dessverre :(

  SvarSlett
 2. Hei hei :)

  så utrolig koslig bad du har, likte det veldig godt. Å den pedalbøtten var jo kjempe nydelig <3
  Ha en fin kveld.

  Ingrid Gomo

  SvarSlett
 3. det er et rigtig fint badeværelse du har og en rigtig fin pedalspand

  SvarSlett
 4. Her er julen ryddet bort! Litt tidligere denne julen, men så begynte jeg å pynte tidligere også! :) At det er mye jobb å drive butikk tror jeg på at det er. Husk å ta vare på deg selv også! ;) Nydelige bilder du viser fra badet ditt, du har virkelig mye fint i butikken din. Myyye som frister! :) Hvilken vårmesse er det på Lillehammer? Bor i nærheten, så ble veldig nysgjerrig! ;)

  Ha en fin helg!

  klem Frøken H

  SvarSlett
 5. Ups...Jeg mente Hamar og ikke lillehammer!!! Så typisk meg å blande de to stedene:) Det er brukt og antikkmesse i vikingskipet jeg tenkte på :))

  SvarSlett
 6. Heisann!!Nydelige bilder av nydelige ting,du har god smak!!Kan tenke meg det er mye jobb med denne butikken,men håper det gir bra avkastning etter hvert,en må jo jobbe seg opp litt.Blir spennende å følge deg i det nye året!!Hadde handlet mye av meg selv jeg også he he!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Heia Fru.Rosa!:)
  Jammen ta har dokker eit fint bad!!! Men jammen ta har du bra mykje fint til å ha i badet:))Ja veit du,hadde eg hatt butikk så hadde nok det meste havnet heime...hihi
  Så eg skjøner deg godt der!;)Men at det må vere mykje jobb å drive butikk sjølv,ja det tviler eg ikkje på nei!!
  Her reiste jula ut på 13`n dag jul,altso på torsdag:))) Eg hadde vondt av å kaste ut treet for det var så fint!:o)Men....eg er sånn at skal noko ut,ja så går alt:) Synst det er så stusslegt når alle mine reiser etter nytt år at da er liksom alt over,jula slutt:( Men.Men....det var godt å få rydde,vaske ut alt støvet!:))Fatter ikkje kor støvet kjem frå,alltids lurt på det!:)
  Ja.Ja.....du var i Brattvåeg på tur du igår altso:)))Å attpå til drukket kaffe,å ete sjokolade..hihi;))) Ja eg vil tru den var god;))
  Ja men sei ifrå om du treng meir du så ordna nok det seg!;))
  Ja men da vil eg ønske deg ei god og fin helg,prøv å slappe litt av inni mellom slaga !!
  Pssst...no har eg nesten lokalisert kor du bur!;)) Alltid nokon som som kjenner nokon ;))hihi
  God klem til deg!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)