tirsdag 29. mars 2011

Hold on be strong :)

Det er MARS måned ennå, så vi må vel bare godta at vinteren ennå ikke er over...Idag bare måtte jeg springe ut med kameraet for å ta bilder :) De første bildene her ble tatt ca kl 07:30. Selv om jeg er lei av snø og vinter så er det fint å se på :) og mye bedre med snø enn med orkan og sterk vind som det var i forrige uke. Både bilen, lommeboka og Mr Fisherman er vel helt enig siden jeg klarte å få bildøra halveis revet av....Det er frua si det...
Og så er det bare å huske tilbake til mai ifjor når det faktisk kom SNØ !!! Så det er nok bare å glemme å tenke på at våren kommer ennå. Så da er det bare å GLEDE seg til vår og myyye sol :)) Og hagearbeid :)
Dette treet over her er såå fint:)  Tror jeg må få tak i noe lignende til vår nye hage.
Så dagens planer er klar!! Jeg skal faktisk bare se i bøker og blader og google litt på nettet og få inspirasjon og ideer til nyhagen som vi må planelgge:)( Disse bildene tok jeg når sola dukket opp...et lite håp om at snøen smelter :)))Forrige uke blåste det litt som dere ser.....Hammocken flyttet seg noen meter i vindkastene.
Har foresten fått mange spørsmål om fontenen vår. Den er faktisk ikke av stein slik det kan se ut som. Plastikk er fantastisk!!! Og mye rimeligere enn en fontene som er av stein. Jeg kjøpte denne på Haukebø Gartneri i molde og ikke var den så dyr heller. Jeg er sikker på at Svein kan skaffe flere slike :)
Vår fontene har faktisk fått litt hard medfart, for det var et år vi ikke hadde festet den skikkelig så den falt ned og ble litt ødelagt men vi brukte bare grå silikon til å fikse den der det hadde sprukket. Ungene har storkost seg med vannet og fyllt den litt for ofte med stein og sand, men det må vi bare regne med når vi setter noe sånt fristende rett foran nesen på dem.


Jeg skulle finne fram hagebøkene mine etter lufteturen ute med kameraet og ble litt skuffa over utvalget...
Vet jeg har to bøker til liggende et sted.....men nå har jeg like gjerne bestillt en annen hagebok på nettet :)
Nemlig DENNE : Lag hageanlegg, fra støttemurer til trapper og belegningstein.
Greit å ha en hagebok med ideer og forslag til å lage til en HAGE. Og siden vi skal starte helt på nytt så er det veldig greit å få litt inspirasjon :)Så da vet dere hva jeg skal gjøre idag :)
Ja og så skal jeg få hengt opp de ROSA gardinene på kjøkkenet.


Håper alle får en fin dag. Nyt snøen....for den kommer vel bare til å ligge en stund uansett :) Ikke vits i å irritere seg over noe en ikke kan gjøre noe med :))3 kommentarer:

 1. Jaja....det var DEN planlegginga av dagen liksom......Fikk telefon om at en palle fra Miss Etoile pluss noen kasser fra en annen leverandør...som jeg ikke fikk vite hvilken....er på vei.....Da må frua legge alle hageplaner på hylla og begynne å pakke ut :) Bilder kommmer :))

  SvarSlett
 2. Hei Ann Elin:)
  Jeg føler virkelig med deg som enda har så mye snø..
  Bildene var jo nydelige da, for en utsikt!

  Våren den kommer før du aner:)

  Vårklemmer fra Mona

  SvarSlett
 3. Så herlig. Må si jeg skulle ønske snøen lå litt til ønsker meg flere ski turer. Men får være flinker til jul igjen. Gleder meg også til hage start.

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)