torsdag 3. mars 2011

Jeg lovte å vise huset rom for rom.....

Og da får jeg begynne med tvillingene sitt rom. (beklager dårlige bilder)
Jeg kom på at jeg hadde en "fish eye" linse som jeg ikke har brukt på en stund og den kan brukest som "vidvinkel" linse men hadde det litt travelt....og det vises på bildene... Det var leggetid for tvillingene og de  var litt småsur og trøtt så jeg følte jeg måtte være rask :) så desverre så ble bildene dunkle...
Jeg fikk inn denne søte liftgardinen med dobbelt stoff her en dag. Stripete på innsiden og blå med hvite prikker på yttersiden :) Kjempefine :)
Idag kom kaninene fra MAILEG også og de ble populære hos tvillingene :) men mammaen ble vel kanskje like glad :) MiniRosa var ikke hjemme idag så hun blir nok glad i morgen når hun kommer hjem og får hilse på kaninene:) Fikk ikke pakket ut alt så jeg får meg en jobb nå utover kvelden....må prøve å få lagt varene inn på nettbutikken også og det kan ta sin tid....Dukkevogna og dukka fra SEBRA er også populær og den er i bruk stort sett hele dagen.. De burde nesten få hver sin vogn så de ikke krangler om denne ene :) ( ps det teppet har jeg også inne på nettbutikken....og ja.....jeg har det her på lageret mitt også :)En kanin familie sitter akkurat fint plassert oppå lekekisten, men det varer bare så lenge tvillingene er langt unna. Her er det kun ryddig  når de skal sove, da tar jeg et par minutter å rydder mens de sitter å ser på i sengene sine.


Det er mange år siden jeg så en maileg kanin for første gang men husker jeg tenkte det var litt flaut å kjøpe en tøydukke-kanin til meg selv......nå derimot har jeg et skalkeskjul med at jeg har 4 unger, så da kan jeg prakke på dem så mange kaniner jeg vil...:)


Dagen her har gått i ett og nå må jeg sette meg ned og få lagt inn alle maileg varene....klokka er bare 22, så jeg har noen timer på meg :)


Tvillingene sitt rom har vi lenge tenkt å pusse opp igjen, men nå får det bare bli sånn. Ikke har jeg fått hengt opp luftballongene heller. Finere å ha de hengende fra taket , men her har vi desverre tatt den lettvinte måten og bare hengt de fra gardinfestet :) Gleder meg til å  ordne til barnerom i nyhuset :)
Jeg har fått flere spørsmål om baby/junior senga fra SEBRA. Den er for spedbarn og kan brukest helt frem til ungen er rundt 8 år. Den er like høy som ei vanlig sprinkeløseng.


og ungen kommer seg ikke lettere ut av denne senga enn andre sprinkelsenger.
Når ungen blir så stor at han/hun kommer seg ut av senga selv så kan sengehesten fjernes slik at det blir lettere å komme seg ut. Senga blir 150cm lang og det er individuelt for hvor lenge en unge kan bruke senga men min snart 8 åring er ikke 130cm ennå så han kunne fint ha brukt denne senga på det lengste stillet. Senga er kanskje dyr, men når den kommer til å være i bruk så mange år, så vil det ikke bli så dyrt likevel. God kvalitet på den også :)


Her er resten av rommet.....har èn grindseng til overs og har veldig lyst å bli kvitt den....Nå må jeg bare forte meg og begynne å legge inn varer.Ta en titt på nettbutikken da :) Har lagt ut påskevarene fra Jeanne d arc Living :))

2 kommentarer:

 1. Mye lekkert her jaaaa!!!

  god helg til dere alle!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Heisann-hoppsann!

  Så fantastisk flotte bilder, nyyyydelig barnerom:-)

  Håper dere har en flotters fredag!

  Klemmer!

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)