onsdag 9. mars 2011

Mayday mayday...

Det begynner å bli fullt i butikken og mer er på vei inn....:))Her må bare plassmangel utnyttest til det fulle....
Er visst så "in" å feste husene sine på heliumsballonger har fruen lest om på vg idag, så da måtte vi bare gjøre det med det lille fuglehuset også :) Ja fruen tok seg tid til å lese vg idag :)


Her går nemlig  tempoet i ett. FRuen burde ha vært både her og der men rekker desverre ikke over alt.....Sove....hvile? jo det er noe jeg kan ta igjen når jeg kommer på aldershjem. Så sant jeg ikke havner der sammen med venninnene mine, for da får vi ikke tid til å sove der heller for vi er nemlig selverklærte eksperter på å diskutere alt mulig mellom himmel og jord og helst finne flest mulig tema og være mest mulig uenig :) ...hmmm...nesten som jeg beynner å glede meg :)
Man begynner kanskje å bli litt sliten når en begynner å se frem til det å komme på aldershjem men fruen koser seg gjennom dagene også. :)) Mange maser om ikke tvillingene skal i barnehage, for det første så er det ikke plass før til høsten og for det andre så har jeg ikke råd heller.....og for det tredje så får vi vente til jeg må ut i gamlejobben i april....Da får jeg lønn igjen :) og da har forhåpentligvis aupairen vår kommet :)
Imellomtiden prøver vi å leke og finne på mange sprell her hjemme.....når de sover formiddagsdubben sin....noe også Fruen hadde trengt inni mellom, men da er det TID for JOBB JOBB JOBB....
Og så er jeg så heldig å ha mammaen min her daglig som en god hjelpende hånd til å se etter tvillingene når det er varer som kommer, eller varer som må sendes eller jeg har åpent i butikken :))Det er så mange som tror det å drive nettbutikk er så rosenrødt....og ja det er bare å tro det, men jeg vil våge å påstå at tonen vil få en annen låt om en hadde prøvd dette selv....Jeg får mange spørsmål om hvor mye jeg selger og tjener for hver uke og når jeg svarer så hørest det kanskje ut som jeg selger for enormt mye, men det er faktisk ennå ingen som har brydd seg å spørre meg om hvor mye utgifter jeg har....Og så er det akkurat det å få tid til alt.....Tid nok med å leke med ungene og ta meg av dem, tid nok til husarbeid, tid til regnskap....tid til å rydde på lageret ....tid til å planlegge hus ( har faktisk ikke fått tid til noe husplanlegging de siste ukene.....og DET sier litt om hvor liten tid fruen har :) Tid til å finne på noe sammen med venner.....tid til å dra på familie besøk.....tid til å gjøre ferdig hundrevis av uferdige håndarbeid som bare ligger og venter på at fruen skal få TID....


Ja og det å sitte her å blogge tar også litt TID :))Idag har jeg flytta litt om på ting og tang i butikken....har fortsatt mye fint som ikke har blitt pakket opp ennå....jeg skal prioritere TID på det imorgen når tvillingene har dubben sin :) Det er bare det at enda mer varer kommer imorgen :) og enda mer er på vei :)))Håper virkelig at mange vil få TID til å ta turen innom Fru Rosas Landhandel. Jeg setter veldig stor pris på at stadig flere tar turen innom:) Jeg håper jeg kan få dette til å gå irundt og drive med dette i fremtiden :) Det har faktisk gått mye bedre enn forventet men så har jeg kanskje jobbet mer enn jeg trodde jeg måtte også...Det er ingen 8 til 16 jobb....her må det tråkkes til stort sett fra jeg står opp til jeg er i seng. Ungene er i seng fra kl 19 (de to minste) til kl 20 ( de to eldste)  og etter det er det jobb jobb jobb.....men siden  dette er  min store interesse også, og noe jeg virkelig brenne for så klarer jeg å holde ut også :)
Det er også mange som tror at det å starte en egen butikk er isi bisi teny wini....altså en 8-16 jobb.....men jeg vil hilse på den eller de som har startet opp for seg selv og som er ferdig med arbeidsdagen kl 16 og har fri helt til neste morgen igjen.....og finnes det et kurs på hvordan få til det, så gi meg et pip, for det kurset vil jeg gjerne melde meg på :)) DET må jeg få TID til :))Ellers så fikk fruen litt penger til bursdagen sin og det er ikke lett å velge hva jeg skal kjøpe til meg selv :) Fruen har lyst på hele Maileg famulien , alle møblene og klærne til disse tøydukke kaninene som vi damene i blogglandia er så glad i ....jammen er vi litt rar.... og så har jeg lyst på alt det nye fra GREEN GATE :)
Jeg har ennå ikke klart å bestemme meg for hvilken farge jeg skal samle på i PIP serien....jeg har vel klart det når serien er ute av produksjon om noen år :) Men jeg bør kanskje bare gå for å blande hele serien....:)Noen som er interesert i dette  skapet så ta kontakt :) Dette skapet var jeg sikker på kom til å bli så bra i det ene hjørnet på butikken og skapet er fint, men det blir litt upraktisk med flere vitrineskap i butikken med dører som må åpnes og lukkes....Bedre om jeg bare fikk skrudd opp noen hyller fra gulv til tak :)Nå må jeg svinge meg irundt og få gjort litt mer :)

Jeg har lagt inn flere varer inne på NYHETER idag :) inne på nettbutikken. Gå inn og se da :)
Så hører dere fra meg snart :) Jeg blir veldig glad om dere linker facebook siden min og forteller flest mulig om nettbutikken min. Skal gjøre mitt ytterste for best mulig sørvis :)KLem fra meg3 kommentarer:

 1. Er intressert i skapet.:)
  Spørs hvor mye du skal ha for det da?
  Klem.

  SvarSlett
 2. Hei til deg! Jeg synes du er kjempeflink jeg! Driver egen butikk og nettbutikk og skriver blogg og ordner med unger og hus og hjem.... Ville bare komme med litt ros i en hektisk hverdag. Stå på videre og god helg når den kommer!

  Hilsen fra Hedmark

  SvarSlett
 3. Tenkte 3500,- for skapet .

  Takk du fra Hedmark :)

  SvarSlett

Takk for at du stakk innom og jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar :) .

Velkommen igjen :)